Fenerbahçe'de transfer bombaları patlayacak

Yeni sezona iddialı bir kadroyla girmeye hazırlanan Fenerbahçe, Alper Potuk'tan sonra Kiessling, Pepe, Gökhan ve Serdar Taşçı'yı istiyor

Fenerbahçe'de transfer bombaları patlayacak

Fenerbahçe, sezonun sona ermesiyle birlikte yeni transferler için kolları sıvadı. Başkan Aziz Yıldırım ve yönetiminin Avrupa'nın en iyi kadrolarından birisini kurmak ve Galatasaray'ı geçmek için yıldız isimlerle takımı güçlendirmek amacıyla transfere hız verdi. 

Sarı-lacivertliler ilk iş olarak forvet hattına katkı yapacak. Kanarya'nın, Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen'de forma giyen golcü futbolcu Stefan Kiessling'i bitireceği öğrenildi. Bu sezon attığı 25 golle Almanya'da gol kralı olan 29 yaşındaki forvetin değerinin 12 milyon euro olduğu dile getirildi. Kanarya'nın stoper için iki yıldız isimle temasta olduğu belirtildi. Kanarya, Real Madrid'de mutsuz olan Pepe ile Stuttgart'tan Serdar Taşçı'yı da takibe aldı.

SERDAR'DAN YEŞiL IŞIK

Aziz Yıldırım'ın, Pepe'nin yaşlı olduğunu söylemesine rağmen yakın kaynakların Fenerbahçe'nin bu transferde önemli aşama kaydettiği yönünde görüşte bulunuyor. Stuttgart'ın kaptanı Serdar'ın ise geçen günlerde "Fenerbahçe'nin teklifinden onur duyarım" açıklamaları yıldız stoperi Kadıköy'e doğru getirebilir. Sarı-lacivertlilerin ayrıca Napoli'de forma giyen İsviçreli Türk futbolcu Gökhan İnler'i orta sahaya almayı düşündüğü dile getiriliyor. Gökhan'ın bonservisi 15 milyon euro civarında.
<< Önceki Haber Fenerbahçe'de transfer bombaları patlayacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER