Fenerbahçe'de yaprak dökümü başladı

Orhan Şam ve Bienvenu'nun Alper'e karşılık Eskişehir'e verilmesi, Ziegler'in gönderilmesinin ardından sıra Semih ve Serdar Kesimal'e geldi. İki oyuncuyu birçok Süper Lig ekibi ısrarla istiyor.

Fenerbahçe'de yaprak dökümü başladı

Yeni sezonda hem Türkiye hem de Avrupa’da başarılı olabilecek bir kadro oluşturmak için hummalı bir faaliyet yürüten Fenerbahçe’de doğal olarak bir yandan da kadrodaki bazı isimlerle yollar ayrılıyor. İlk ayrılanlar, Alper Potuk’un transferine karşılık Eskişehirspor’a verilen Orhan Şam ve Bienvenu olurken, kiralık olarak forma giyen Ziegler’e de emekleri için teşekkür edildi. Bu 3 oyuncunun Fenerbahçe defteri kapanırken, Semih Şentürk ve Serdar Kesimal de aynı yola girdi. Çünkü iki oyuncu, şu anda transfer piyasasının yıldızları durumunda. Yedek kulübesinden gelip attığı goller nedeniyle adı “Nöbetçi Golcü”ye çıkan Semih’i Gençlerbirliği, Gaziantepspor ve Süper Lig’in yeni ekibi Rizespor’un talip olduğu belirlendi. 

Kocaman kadroda düşünmüyor

Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bir türlü bekleneni veremeyen ve çoğu zaman 18’e bile girmekte zorlanan Serdar Kesimal’i ise Beşiktaş ve Bursaspor’un istediği kaydedildi. Aykut Kocaman’ın önümüzdeki sezon için kadroda düşünmediği bu iki oyuncu, gelecek teklifler değerlendirilip, satılacak veya kiralanacak.

<< Önceki Haber Fenerbahçe'de yaprak dökümü başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER