Fenerbahçe'de yeni bir dönem başlıyor

Ersun Yanal göreve başlıyor...

Fenerbahçe'de yeni bir dönem başlıyor

Fenerbahçe'de yeni teknik direktöru bugün resmen açıklanacak. Bunu dünkü basın toplantısında duyuran Yıldırım’ın bu sözlerinin ardından tüm gözler Ersun Yanal’a çevrildi. Eskişehirspor’la önceki gün yollarını tam anlamıyla ayıran 52 yaşındaki hocanın, 2+1 yıllık sözleşmeye imza atacağı ve takımla ilgili konulara hemen el atacağı ifade edildi.

Yeni isimlerden memnun 

Eski teknik direktör Aykut Kocaman, 3 Temmuz sürecinde adeta tek başına bu sorunlarla boğuşurken, Yanal’ın da Topuk Yaylası ya da yurt dışında oyunculara sessiz bir kamp ortamı sağlamayı planladığı bildirildi. Tecrübeli teknik adamın, özellikle yeni transferler Es Es’ten öğrencisi Alper Potuk’la birlikte Bruno Alves, Michal Kadlec ve Holmen’den çok memnun olduğu öğrenildi. Deneyimli hocanın, sorunlu isimler olarak gözüken Miroslav Stoch, Joseph Yobo, Milos Krasiç, Sezer Öztürk, Serdar Kırıntılı ve Cristian Baroni ile ilgili kararını ise önümüzdeki günlerde alacağı belirtildi.

Yardımcıları kim olacak? 

Merak edilen bir soru da Ersun Yanal’ın gelecek sezondaki yardımcılarının kim olacağı... Aykut Kocaman döneminde görev yapan isimlerden bazılarıyla yolların ayrılacağı bildirilirken, antrenör İsmail Kartal ve kaleci antrenörü Murat Öztürk’ün görevlerine devam edecekleri öğrenildi. Ancak Kocaman’ın yanında bulunan ve rakipleri incelemekle görevli Turgay Altay ve Ömeroviç’in, Yanal’ın ekibinde olmayacağı vurgulandı.
<< Önceki Haber Fenerbahçe'de yeni bir dönem başlıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER