Fenerbahçe'de yolcular belli

Aykut Kocaman beş yabancının biletini kesti

Fenerbahçe'de yolcular belli

Fenerbahçe’de gelecek sezonun transfer planlaması belli oldu. Aykut Kocaman’ın verdiği rapor doğrultusunda harekete geçen sarı lacivertli yönetim kurulu, stoper, sol bek, orta saha ve forvete yapılacak takviyeler için düğmeye bastı. F.Bahçe gelecek sezon için 4 ya da 5 yabancı futbolcu transfer etmeyi hedeflerken, bu sayı eğer yerli oyuncular konusunda sürpriz gelişmeler olursa azalabilir.

Krasic takasta düşünülüyor 

Zaragoza’da kiralık oynayan Bienvenu kesin olarak yolcu. Kamerunlu’ya ligin yeni ekiplerinden Erciyesspor talip. Takımdan ayrılması muhtemel bir diğer isim ise Krasiç. Sırp yıldız için yaklaşık 5 milyon Euro bonservis bedeli belirleyen sarı lacivertliler Spartak Moskova ikna olursa, Emenike transferinde de Krasiç’i takas olarak kullanabilir. Bekleneni veremeyen bir başka lejyoner Stoch’un da gelecek sezon kalması zor görünüyor.

Michel Bastos sesleri 

Slovak yıldızı da bonservis bedeli ya da takas ile göndermek isteyen sarı lacivertlilerde bir diğer yolcu ise kiralık olarak oynayan Ziegler olacak. Sol bek için bu sezon Schalke’de başarılı bir sezon geçiren Brezilyalı Bastos adı en çok geçen isim. Takımdan ayrılması muhtemel isimlerden biri de Yobo. Ancak 2 yıl sözleşmesi bulunan Nİjeryalı için kesin karar verilmedi. Yobo’nun durumu daha sonra kesinlik kazanacak. Hürriyet
<< Önceki Haber Fenerbahçe'de yolcular belli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER