Fenerbahçe'de yolcular ortaya çıktı

Fenerbahçe'de devre arası transfer hareketleri hızlandı. Sarı lacivertli ekipte ligin tatile girmesinin ardından ilk yarıda forma şansı bulamayan bazı oyuncular ile yollar ayrılacak.

Fenerbahçe'de yolcular ortaya çıktı

Savunma hattında teknik direktör Ersun Yanal'ın kadroda düşünmediği Joseph Yobo'ya yurt içi ve yurt dışından teklifler var. Dünya kupasında Nijerya Milli Takımı ile boy göstermek isteyen tecrübeli futbolcu oynayacağı bir takıma gitmek istiyor. Yobo, eşinin İstanbul'da üniversite eğitimi görmesi sebebiyle Türkiye içinden gelen teklifleri ön planda tutuğunu yönetime iletti. Nijeryalı'nın en ciddi talibi Medical Park Antalyaspor. Teknik direktör Samet Aybaba'nın ısrarla istediği futbolcu Akdeniz ekibinin teklifine sıcak bakıyor.

Savunmada kadroda düşünülmeyen bir başka isimse Serdar Kesimal. Ersun Yanal'ın kiralık olarak gönderilmesini istediği Serdar için Bursaspor devrede. Yeşil beyazlı ekip genç savunmacıyı bonservisi ile almak istiyor. Bu konuda son kararı Ersun Yanal verecek.

Büyük umutlarla takıma dahil edilen ancak yabancı kontejyanı sebebiyle ilk yarı boyunca çoğu karşılaşmayı tribünden izleyen Michael Kadlec de devre arasında Kadıköy'den ayrılması beklenen isimlerden. Almanya'dan birçok takımın ilgilendiği futbolcu için Ersun Yanal, ayrılabilir mesajını yönetime iletti.
reklam

Kadro dışı olan Semih Şentürk'e de yurt içinden önemli teklifler geliyor. Antalya, Eskişehir ve Bursaspor'un listesinde olan deneyimli golcü, yüksek ihtimalle bu takımlardan birinin formasını giyecek. Dereağzında tek başına antrenmanlarını sürdüren Şentürk, bireysel bir antrenör eşliğinde form tutuyor.

Fenerbahçe'de talibi olan futbolcular arasında en gözde isimse Samuel Holmen. İsveçli yıldız için birçok takım devrede. Ancak Holmen'in olası transferi teknik direktör Ersun Yanal'a takılmış durumda. Tecrübeli oyuncudan memnun olan Yanal, Holmen'in takımda tutulmasını istiyor. NTVSpor
<< Önceki Haber Fenerbahçe'de yolcular ortaya çıktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER