Fenerbahçe'den Şampiyonlar Ligi için bomba atak

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi için atağa kalktı, Sarı lacivertli taraftarlar nefeslerini tuttu. İşte yol haritası..

Fenerbahçe'den Şampiyonlar Ligi için bomba atak

Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için yoğun bir çaba harcayan Fenerbahçe'nin İsviçre mesaisi dün başladı.

Yönetici Deniz Tolga Aytöre'nin başında bulunduğu sarı-lacivertlilerin hukuk ekibi İsviçre'nin Lozan kentine gittiği öğrenilirken, Hukuktan Sorumlu Asbaşkan Av. Deniz Tolga Aytöre, Av.Abdullah Kaya ve UEFA ile CAS duruşmalarında birlikte çalışılan Martens Hukuk Bürosu'ndan temsilciler, Federal Mahkeme'nin vereceği karara kadar gelişmeleri yerinde izleyecek. İsviçre’deki ekip bugün Aytöre önderliğinde bir araya gelip gelişmeleri değerlendirme toplantıları yapıyor. Hazırlanan metinler ve duruşmada yapılacak konuşmalar gözden geçiriliyor.

BAŞKAN YILDIRIM VE MAHMUT USLU DA DAHİL OLACAK

Fenerbahçe, tüm hazırlıklarını yaptıktan sonra 3 Temmuz’da Lozan'da bulunan Federal Mahkeme'de görülecek duruşmanın kararını bekleyecek.

Bu duruşmalar öncesinde Başkan Aziz Yıldırım ve Genel Sekreter Mahmut Uslu da Lozan'da bulunacak. Mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı çıkarsa, bu kez CAS'ın kararı yeniden inceleme süreci başlayacak. Bu süreçte CAS hakemlerine, Türkiye'deki yeniden yargılamayla ilgili bilgiler yüz yüze aktarılacak. Ve son durak UEFA olacak. UEFA'ya da 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin yeniden yargılama kararı ve Federal Mahkeme'nin kararı aktarılacak ve Şampiyonlar Ligi'ne alınma talebi yenilecek.

DHA
<< Önceki Haber Fenerbahçe'den Şampiyonlar Ligi için bomba atak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER