Fenerbahçe'den taraftara önemli uyarı

Fenerbahçe Kulübü, Süper Lig'in 19. hafta maçında bu akşam Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da Trabzonspor ile oynayacağı karşılaşma öncesi taraftarlarını tahriklere karşı uyardı.

Fenerbahçe'den taraftara önemli uyarı

Sarı - lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bugün sahamızda karşılaşacağımız Trabzonspor maçında, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı tribünlerinde yer alacak olan taraftarlarımız şüphesiz ki takımımızın en önemli itici gücü olacaklardır. Kamuoyunun malumu sebeplerden ötürü gerilen futbol ortamında, Büyük Fenerbahçe taraftarının görevi, tahriklere kapılmadan, bizleri içine çekmek istedikleri ortamdan özenle kaçınarak sadece ve sadece maça çok iyi bir şekilde hazırlanmış olan takımımıza destek vermek olacaktır.

20. şampiyonluk yolunda emin adımlarla yoluna devam eden takımımız, sahamızda Trabzonspor karşılaşması dışında bir çok önemli müsabakada daha mücadele edecektir. Bu bağlamda, kendi evimizde oluşabilecek herhangi bir provokasyon durumunda, tüm taraftarlarımızdan beklentimiz futbol müsabakalarında cezai yaptırıma sebebiyet verebilecek her türlü söylem ve fiilden kaçınarak yalnızca takımımıza destek vermeleri ve saha içine konsantre olmalarıdır.

"Hep Destek, Tam Destek" sloganımıza yürüdüğümüz şampiyonluk yolunda yaşanacak olan galibiyetlerin önemli bir parçası olan Büyük Fenerbahçe taraftarını tüm tahriklerden uzak durmaya davet ediyoruz."
<< Önceki Haber Fenerbahçe'den taraftara önemli uyarı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER