Fenerbahçe'den tarihe geçecek karar

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yeni sezonda giyilecek formayı tanıttı. Tarihi açıklamayı yaptı.

Fenerbahçe'den tarihe geçecek karar

Düzce'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de kulüp başkanı Aziz Yıldırım, basın mensuplarının yanına gelerek yeni sezon formasını tanıttı. Başkan Aziz Yıldırım'a basın sözcüsü Mahmut Uslu da eşlik etti.

Başkan Yıldırım, yaptığı açıklamada, "Sezon başlıyor. Bu sezonda tüm takımlara başarı diliyoruz. Bu sezon da kazasız belasız sağlıklı, sporcuların barış içinde adil bir yarışmanın sonunda bir takım şampiyon olacak. Herkese başarı diliyorum. Biz takımımıza güveniyoruz. Takviyelerle de gösteriyoruz. Fazla ihtiyacımız yok. Fenerbahçe her zaman şampiyonluğa oynamıştır, yine şampiyonluğa oynayacaktır. Son 15 senesine baksanız ya birinci ya ikinci olmuştur." ifadelerini kullandı.

Sponsorluk konusunu da en iyi organize eden kulübün Fenerbahçe olduğunu dile getiren Aziz Yıldırım, "Havuz sistemini 150 milyonlardan 450'lere çıkardık. Forma reklamların da belirli noktalara taşıdık. Türk Telekom ile anlaşma bitti. Başka sponsorlarla da konuşmalar yaptık. Yönetim olarak biz bu sene formanın önünde göğüs reklamı almama kararı aldık. Ülker ile 1 yıl anlaşmamız olduğu için arkadaki reklam devam edecek. Fenerbahçe'nin bu şekilde düşünmesinin sebebi Fenerbahçe yönetimi kongre üyesi ve büyük taraftarı, bunlar formanın sponsoru. Bizler bu sponsorluğu yapacağız. Forma alarak formanın satışlarına destek olarak formanın sponsorluğunu biz yapacağız. 4. yıldızı, taraftarımıza böyle bir jest yaparak takacağız." şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından Aziz Yıldırım, üzerindeki yağmurluğu açarak içindeki çubuklu Fenerbahçe formasıyla basın mensuplarına poz verdi.

CİHAN
<< Önceki Haber Fenerbahçe'den tarihe geçecek karar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER