Fenerbahçeli futbolcuya ilk resmi teklif geldi

Fenerbahçe'de aradığı forma şansını bulamayan ve yabancı kontenjanına takılan Yobo, Cardiff'in ilk resmi teklifini aldı.

Fenerbahçeli futbolcuya ilk resmi teklif geldi

Fenrbahçe'ye önce Everton'dan kiralanan ardından bonservisi alınan Joseph Yobo, sarı lacivertlilerde bu sezon forma şansı bulamamaıştı. Sezona Şampiyonalr Ligi ön eleme maçları ile başlayan, hatta Konyaspor karşısında golünü de atan Yobo ardından gelen haftalarda yabancı kontenjanına takılmıştı. Sezon sonunda Brezilya'da düzenlenecek olan Dünya Kupası'nda ülkesinin formasını son kez giymeyi planlayan Yobo, oynayacağı bir takıma gitmek istediğini açıklamıştı.

Nijeryalı futbolcuya iyi haber Cardiff City'den geldi. Premier Lig ekibinde göreve yeni gelen Ole Gunnar Solskjaer, Yobo'yu kadrosuna katmak istiyor. Daily Mail'in haberine göre Cardiff, Yobo için ilk resmi teklfini Fenerbahçe'ye yaptı. Tecrübeli defans oyuncusunun yeniden Premier Lig'e dönmek istediği biliniyor. Daha önce Sochaux'tan 600 bin Euro bonservis teklifi alan Yobo, Fransa Ligi'ne sıcak bakmamıştı. Yobo'nun yeniden Premier Lig'e dönmesi bekleniyor.
<< Önceki Haber Fenerbahçeli futbolcuya ilk resmi teklif geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER