Fenerbahçe'nin gündemindeki Emenike'den şok fotoğraf

Fenerbahçe'nin görüşme halinde olduğu Emmanuel Emenike'nin Moskova'da bir klinikten koltuk değnekleriyle çıkış görüntüleri yayınlandı.

Fenerbahçe'nin gündemindeki Emenike'den şok fotoğraf

Menajeri tarafından gazetelere her gün, "Emenike, F.Bahçe ile anlaştı" diye servisler yapılan Emmanuel Emenike'nin durumunun ne kadar ciddi olduğunu çekilen fotoğraflar göz önüne serdi.

BİR AMELİYAT DAHA GEREKİYOR

Pazartesi günü Moskova'daki bir klinikten çıkarken koltuk değnekleri ile görüntülenen Emenike'nin yapılan değerlendirmede menisküs ameliyatının iyi geçtiği fakat diz iç yan bağlarındaki kısmi hasar için bir ameliyatın daha gerektiği bilgisi verildi. Bunun için menisküs ameliyatının rehabilitasyon süresinin bekleneceği, bu sürenin dolmasından sonra Emenike'nin ikinci kez masaya yatacağı bildirildi.

'CİDDİ BİR SAKATLIK SÖZ KONUSU'

Akşam'ın haberine göre; Emenike'nin kontrolleri sonrasında konuşan Spartak yöneticisi Yegor Titov, "Ciddi bir sakatlık söz konusu. Yüzde 99. Bu bir çapraz bağ yırtığı. Uzun bir süre için onu kaybettik. Görünüşe göre onu sahaya sürdüğümüz Anzhi maçında kasları henüz hazır değildi. Bende de futbolcu olduğu dönemde aynı sakatlık olmuştu. Delici ağrıları olduğuna eminim" dedi. Yapılan son kontrollerin ardından muhtemelen 21 gün sonra ikinci ameliyatın tarihinin belirleneceği ve bu ameliyat sonrası Emenike'nin 2013 yılı içinde futbol oynamasının bir hayli zor olduğu iddia edildi.


<< Önceki Haber Fenerbahçe'nin gündemindeki Emenike'den şok fotoğraf Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER