Fenerbahçe'nin yıldızına dev talip

Ocak ayındaki transfer dönemi için çalışmalarına şimdiden başlayan Fenerbahçe'de yaprak dökümü yaşanabilir.

Fenerbahçe'nin yıldızına dev talip

Geçtiğimiz günlerde yeniden Inter'e dönen Galatasaray'ın eski teknik direktörü Roberto Mancini'nin transfer listesi netleşirken, İtalyan basınında yer alan iddialara göre Fenerbahçe'nin yıldızı Caner Erkin de İtalya yolcusu olabilir. 

Inter'in geçtiğimiz yaz da yakından ilgilendiği ancak Fenerbahçe ile iki yıllık sözleşme imzalayan Caner için bu kez Mancini'nin de etkisiyle ısrarcı olduğu iddia edilirken, Serie A'da zor günler yaşayan kulübün ocak ayında bu transfer için Fenerbahçe'nin kapısını çalacağı belirtildi. Geçtiğimiz yaz Fenerbahçe ile iki yıllık sözleşme imzalayan Caner, sarı lacivertli takımın geçtiğimiz sezon yaşadığı şampiyonlukta 3 gol 14 asistlik önemli bir katkı yaparken, bu sezonun geride kalan dokuz haftasında 2 asistle mücadele etti. Ekonomik anlamda zor günler yaşadığı belirtilen Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcu için gelecek 10 milyon Euro civarındaki bir teklife evet demesi beklenirken, 26 yaşındaki milli futbolcunun da Inter'e sıcak baktığı ifade ediliyor. 

Bruno Alves de ayrılabilir 

Öte yandan Galatasaray derbisinde gördüğü kırmızı kartla başkan Aziz Yıldırım'ın biletini kestiği iddia edilen Bruno Alves'in de menajeri aracılığıyla gelen teklifleri değelrendirdiği öğrenilirken, Egemen'in de dönüşüyle forma şansı azalan Portekizli oyuncunun kariyerine ülkesinde devam etmek istediği öğrenildi.
<< Önceki Haber Fenerbahçe'nin yıldızına dev talip Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER