Fernandes Beşiktaş'ı ikiye böldü

Beşiktaş yönetimi, Portekizli yıldız Manuel Fernandes'in satılması ve satılmaması arasında ikiye ayrılmış durumda.

Fernandes Beşiktaş'ı ikiye böldü

Beşiktaş’ın yönetiminde bir kesim yıldız oyuncunun değeri yükselmişken satılması ve astronomik tekliflerin değerlendirilmesi gerektiğini savunurken, Fikret Orman’ın başını çektiği diğer tarafsa Manuel Fernandes’in özellikle iyi oynaması durumunda satılmasının imkansız olduğunu dile getirdi.

Astronomik tekliflerin kabul edilmesini isteyen bazı yöneticiler, Fikret Orman’a büyük baskı yaptığı ifade ediliyor. Portekizli yıldızı satmak için yarınının çok geç olabileceğini söyleyen grup, tecrübeli oyuncunun satılması durumunda, Oğuzhan ve Muhammed’in yanı sıra forvet arkası oynayabilecek ve bonservisi elinde olan bir yabancıyı da kadroya katmayı planlıyor.

Siyah-beyazlı takımın en tehlikeli ismini satmak istemeyen başkan Orman ise büyük oranda yalnız kalıyor. Futbolcunun satılmasına sıcak bakmayan başkan, astronomik ücretlerin değerlendirilmesi için bile en öncelikli sözün teknik direktör Samet Aybaba’ya ait olduğunu ifade etti.

Fernandes’in ancak yıl sonunda, Beşiktaş’ın ekonomisinin iyiye gitmemesi durumunda satılabileceğini söyleyen Fikret Orman, bu şartlar gelişirse Braga’dan Hugo Viana’nın transferi için Jorge Mendes ile iltimata geçecek.

<< Önceki Haber Fernandes Beşiktaş'ı ikiye böldü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER