Feyenoord - Beşiktaş maçı özeti ve golleri! İzleyin

Feyenoord'u 2-1 yenen Beşiktaş tur kapısını araladı. Kartal Şampiyonlar Ligi'ne doğru kanatlandı. İşte Feyenoord - Beşiktaş maçı özeti izleyin...

Feyenoord - Beşiktaş maçı özeti ve golleri! İzleyin

A haberleri'>UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Beşiktaş deplasmanda Feyenoord'u Mustafa Pektemek ve Kerim Frei'nin golleriyle 2-1 mağlup ederek büyük avantaj elde etti.


Hollanda'nın Rotterdam şehrinde oynanan ve İtalyan hakem Luca Banti'nin düdük çaldığı maçta Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri, 13. dakikada Mustafa Pektemek ile 70. dakikada Kerim Frei attı. Ev sahibi Feyenoord'un tek golünü ise 90+4. dakikada penaltıdan Vrede attı.


Mücadelede rövanş karşılaşması bir hafta sonra Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.



MAÇIN ÖZETİ:
2. dakikada Ramon Motta'nın Wesley Verhoek'e yaptığı faulün ardından sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta, Wesley Verhoek'in ceza sahası içine ortasında meşin yuvarlağı kaleci Tolga Zengin kontrol ederek tehlikenin büyümesini önledi.

13. dakikada Beşiktaş öne geçti. Bu dakikada Oğuzhan'ın sol taraftan kullandığı kornere Mustafa Pektemek kafa vuruşunu yaptı ve meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 0-1.

21. dakikada Beşiktaş ikinci gole yaklaştı. Bu dakikada Oğuzhan'ın ortasına Pedro yükselip kafa vuruşunu yaptı, ancak top az farkla auta çıktı.

45. dakikada gelişen Beşiktaş atağında Kerim Frei'in sol taraftan ortasında top savunmadan sekerek kaleci Mulder'de kaldı.

Karşılaşmanın ilk yarısı da 1-0 Beşiktaş'ın üstünlüğünde sona erdi.

70. dakikada Beşiktaş farkı ikiye çıkardı. Bu dakikada kendi yarı sahasında topla buluşan Kerim Frei, hızlı şekilde Feyenoord ceza sahasına doğru hareketlendi. Kerim Frei, ceza sahasının hemen önünde şutunu çekti top Boulahrouz'a da çarparak filelerle buluştu: 0-2.

90+4. dakikada ev sahibi Feyenoord farkı bire indirdi. Bu dakikada Motta'nın Manu'ya yaptığı müdahaleyi hakem faul olarak değerlendirdi ve penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını Te Vrede kullanarak topu ağlara gönderdi: 1-2.
Karşılaşma da 2-1 Beşiktaş'ın üstünlüğünde sona erdi. 

Beşiktaş, 3. ön eleme turu rövanşında 6 Ağustos günü Feyenoord ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Rövanşta Beşiktaş'a her türlü beraberlik ve galibiyet yetecek.
<< Önceki Haber Feyenoord - Beşiktaş maçı özeti ve golleri! İzleyin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER