Galatasaray - Anderlecht maçı özeti ve golleri! İzleyin

Galatasaray - Anderlecht maçı 1-1 sona erdi. Cimbom san dakikada puanı kaptı. İşte Galatasaray Anderlecht maçının golleri ve özeti...

Galatasaray - Anderlecht maçı özeti ve golleri! İzleyin

Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında, Anderlecht'i konuk eden Galatasaray, uzun süre 1-0 yenik götürdüğü maçta beraberlik golünü Burak Yılmaz kaydetti. Sarı kırmızılı ekip gruptaki en önemli rakibiyle berabere kalarak çok önemli iki puan kaybetti.


Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanan ve Macar hakem Istvan Vad'ın düdük çaldığı maçta Anderlecht'in golünü 52. dakikada Praet attı. Galatasaray'a beraberliği getiren golü ise 90+2. dakikada Burak Yılmaz kaydetti.


Bu arada grubun diğer maçında ise Almanya temsilcisi Borussia Dortmund, Arsenal'i 45. dakikada Immobile ve 48. dakikada da Aubameyang attı.


MAÇIN ÖZETİ:

-26. dakikada gelişen Anderlecht atağında Suarez'in cezaalanı içine yaptığı ortada Defour'un vuruşu yandan auta çıktı.

27. dakikada cezaalanı önünde topla buluşan Mitrovic'in vuruşu kaleci Muslera'nın ellerinde kaldı.

30. dakikada konuk ekip etkili oldu. Bu dakikada cezaalanı içinde oluşan karambolde en son topla buluşan Deschacht'ın vuruşunu Muslera kontrol etti.

40. dakikada Selçuk İnan'ın cezaalanı dışından kaleye kullandığı serbest atış az farkla yandan auta çıktı.

Kalan dakikalarda da gol olmayınca maçın ilk yarısı golsüz sona erdi.

52. dakikada konuk ekip öne geçti. Bu dakikada sağ kanatta topla buluşan Defour'un uzun pasında topla buluşan Dennis Praet, Selçuk İnan'ı çalımladıktan sonra cezaalanı dışından sert vurdu. Yan direğe çarpan top filelerle buluştu: 0-1.

55. dakikada konuk ekip etkili geldi. Bu dakikada Suarez, Chedjou'dan sıyrıldıktan sonra sağ çaprazda müsait olan Mitrovic'i gördü. Bu oyuncunun vuruşu az farkla yandan oyun alanı dışına gitti. 

57. dakikada Galatasaray bir golden oldu. Bu dakikada sağ çaprazdan cezaalanı içine giren Pandev'in vuruşunda kaleci Roef, topu güçlükle çıkardı.

86. dakikada Umut Bulut'un cezaalanı içinden vuruşu savunmaya çarparak kornere çıktı.

90+2. dakikada Galatasaray, beraberliği yakaladı. Bu dakikada savunmadan çıkan Chedjou, sol çaprazdan cezaalanına girer girmez ortasını yaptı. Topla buluşan Burak Yılmaz, yakın mesafeden topu filelere gönderdi: 1-1.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 1-1 sona erdi.

<< Önceki Haber Galatasaray - Anderlecht maçı özeti ve golleri! İzleyin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER