Galatasaray - Anderlecht maçında iki gol var! Maçın Sonucu

Galatasaray ile Anderlecht, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında karşı karşıya geldi. Maçın Sonucu: Galatasaray 1-1 Anderlecht..

Galatasaray - Anderlecht maçında iki gol var! Maçın Sonucu

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında temsilcimiz Galatasaray Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadında Belçika temsilcisi Anderlecht ile karşı karşıya geldi. Anderlecht'in 51. dakikada Praet'in ayağından gelen gole, Sarı kırmızılılar 90+1'de Burak Yılmaz'ın attığı golle cevap verip 1-1'lik eşitliği yakaladı ve Avrupa Arenası'na bir puanla başladı.



MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Anderlecht 51. dakikada Praet'in attığı gol ile 1-0 öne geçti. Praet sol çaprazdan ceza sahası önüne geldi yerden sert vurdu ve top direğe çarparak ağlarla buluştu.

Galatasaray kalede Muslera, savunmada; Alex Telles, Chedjou, Semih, Veysel orta sahada; Melo, Dzemaili, Selçuk forvette ise Sneijder, Pandev ve Burak Yılmaz 11'i ile sahaya çıktı.

Anderlecht ise karşılaşmaya kalede Roef, savunmada; Deschacht, Nuytinck, Mbemba, Najar orta alanda; Acheampong, Tielemans, Defour, Conte forvette ise Praet ve Mitrovic 11'i ile sahaya çıktı.

<< Önceki Haber Galatasaray - Anderlecht maçında iki gol var! Maçın Sonucu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER