Galatasaray - Eskişehirspor maçı sonucu! Üç fark

Galatasaray - Eskişehirspor, Süper Lig 20. hafta maçı ev sahibinini 3-0 üstünlüğüyle sonuçlandı. Maçın Sonucu: Galatasaray 3-0 Eskişehirspor..

Galatasaray - Eskişehirspor maçı sonucu! Üç fark

Süper Lig 2013-2014 sezonu 20. hafta karşılaşmasında Türk Telekom Arena Stadında Galatasaray ve Eskişehirspor karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılı takım 3 puanı 3 golle aldı.. Galibiyet gollerini Burak Yılmaz, Chedjou ve Umut Bulut attı..

Galatasaray kalede Muslera, savunmada; Sabri, Hakan Balta, Chedjou, Telles orta sahada; Ceyhun, Melo, Selçuk İnan forvette ise Sneijder, Burak Yılmaz ve Hajrovic 11'i ile sahaya çıktı.

Eskişehirspor karşılaşmaya kalede Boffin, defansta; Tarık, Servet, Akaminko orta sahada; Hürriyet, Lawal, Torres forvette ise Erkan Zengin, Bienvenu ve Kamara 11'i ile başladı.



MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Galatasaray, Burak Yılmaz'ın 6. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Hajrovic ceza sahası içine arapasını verdi, Burak Yılmaz penaltı noktası üzerinde gelişine dokundu ve top kaleci Boffin'in altından geçerek ağlarla buluştu.

-Galatasaray, Chedjou'nun 32. dakikada attığı golle 2-0'lık skor avantajını yakaladı.. Sneijder sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Aurelien Chedjou yükseldi bomboş pozisyonda kafayı vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Galatasaray, 90+2. dakikada Umut Bulut'un attığı golle 3-0 öne geçti.. Burak sağ kanattan ceza sahası içine yerden pasını verdi, Umut altıpas içinde gelişine vurdu ve top ağlarla buluştu.

<< Önceki Haber Galatasaray - Eskişehirspor maçı sonucu! Üç fark Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER