Galatasaray - Gaziantepspor maçında 3 Gol

Süper Lig'in ilk haftasında Galatasaray, Gaziantepspor ile karşılaştı... Galatasaray 2-1 Gaziantepspor

Galatasaray - Gaziantepspor maçında 3 Gol

Galatasaray, Süper Lig'in ilk haftasının kapanış maçında sahasında Gaziantepspor'u 2-1 yendi. Cimbom'un gollerini Sneijder ve Burak (p) attı. Konuk ekibin sayısını Muhammet kaydetti.

MAÇTAN NOTLAR
Galatasaray, Süper Lig'de 2013-2014 sezonunu Gaziantepspor mücadelesiyle açtı.  Ligde son iki sezonun şampiyonu olan ve sezon öncesi İngiltere'de Emirates Kupası'nı kazanıp, rakibi Fenerbahçe karşısında da TFF Süper Kupa'yı bir kez daha müzesine götüren sarı-kırmızılı ekip, Gaziantepspor karşısına büyük moralle çıktı.  Sezonun ilk resmi maçını TFF Süper Kupa'da Fenerbahçe'ye karşı oynayan Galatasaray'ın kadrosunda, bu karşılaşmaya göre iki değişiklik göze çarptı.

Fenerbahçe derbisinde yedek soyunan ve forma şansı bulamayan, maç sonu teknik direktör Fatih Terim'le aralarında geçen diyalog sonrası da bu durumdan büyük rahatsızlık duyduğu haberleri basına yansıyan Burak Yılmaz, Gaziantepspor maçının ilk 11'inde yer alarak formasına yeniden kavuştu.

Teknik direktör Terim, savunma kurgusunda ise Gökhan Zan'ın yerine yeni transfer Chedjou'ya yer verdi. Chedjou'nun takıma girmesinin ardından yabancı sınırlamasına takılan isim ise Amrabat oldu. 

KAZANILAN SON 3 KUPA SERGİLENDİ

Karşılaşma öncesi Galatasaray'ın kazandığı son 3 kupa taraftarlar için sergilendi.  Protokol tribünü önünde, üzerinde Galatasaray amblemi bulunan üç ayrı platforma, Süper Lig'in 2012-213 sezonu şampiyonluk kupası, TFF Süper Kupa ve Emirates Kupası konuldu. 

STAT: TT Arena
SAAT: 21:45
YAYIN: Lig TV

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Chedjou, Hakan, Melo, Hamit, Selçuk, Sneijder, Burak, Drogba
YEDEKLER: Eray, Gökhan, Ceyhun, Umut, Erman, Engin, Emre
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim (Ümit Davala)

GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas, Şenol, Binya, Kecojevic, Taşkın, Bekir Ozan, Medunjanin, Turgut Doğan, Sernas, Serdar Özbayraktar, Cenk
YEDEKLER: Serdar Kulbilge, Özden, Muhammet, Kemal, Ekrem, Mustafa, Uğur
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Uygun

<< Önceki Haber Galatasaray - Gaziantepspor maçında 3 Gol Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER