Galatasaray - Real Madrid maçında beş gol var! Maçın Sonucu

Galatasaray ile Real Madrid, Şampiyonlar Ligi çeyrek finali rövanş maçında karşılaştı.Maçın sonucu: Galatasaray 3-2 Real Madrid...

Galatasaray - Real Madrid maçında beş gol var! Maçın Sonucu

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş maçında temsilcimiz Galatasaray, Türk Telekom Arena Stadı'nda İspanya temsilcisi Real Madrid ile karşı karşıya geldi. Galatasaray, dünyaca ünlü takım Real Madrid'i 3-2 mağlup etti. Cimbom bu skora rağmen Şampiyonlar Ligi'nden elendi. Sarı kırmızılılar rakibine ilk maçta 3-0 yenilmişti...

Galatasaray kalede Muslera, savunmada; Eboue, Gökhan Zan, Semih, Riera orta sahada; Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Melo, Sneijder forvette ise Drogba ve Umut Bulut 11'i ile sahaya çıktı.

Real Madrid ise karşılaşmaya kalede Diego Lopez, savunmada; Coentrao, Pepe, Varane, Essien orta alanda; Modric, Khedira, Mesut Özil forvette ise Ronaldo, Higuain ve Di Maria 11'i ile sahaya çıktı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Real Madrid 8. dakikada Ronaldo'nun attığı gol ile 1-0 öne geçti. Khedira ceza sahası içinde sağ çaprazdan altıpas içine yerden oynadı, Ronaldo ön direğe hareketlenerek gelişine vurdu ve topu ağlara gönderdi.

-Galatasaray 57. dakikada Eboue'nin attığı gol ile durumu 1-1 yaptı. Sneijder sol kanattan ceza sahası içine yerden oynadı, Eboue sağ kanattan hareketlenerek topun gelişine sert vurdu ve top kaleci Diego Lopez'in bakışları arasında ağlarla buluştu.

-Galatasaray, Sneijder'in 71. dakikada attığı golle durumu 2-1 yaptı. Sabri ceza sahası içine arapasını verdi, Sneijder topla buluştu ceza sahası içine girdi kaleciyle karşı karşıya kaldı ve plase vuruşla topu ağlara gönderdi.

-Galatasaray, Drogba'nın 73. dakikada attığı golle durumu 3-1 yaptı. Amrabat sağ kanattan ceza sahası içine pasını verdi, Drogba ön direkte topukla şutunu vurdu ve topu ağlara gönderdi.

-Real Madrid 90+2. dakikada Ronaldo'nun attığı golle durumu 3-2 yaptı.

Maçın skoru: Galatasaray 3-2 Real Madrid...

<< Önceki Haber Galatasaray - Real Madrid maçında beş gol var! Maçın Sonucu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER