Galatasaray - Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta?

Süper Lig'in 16. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor Türk Telekom Arena'da kozlarını paylaşacak. Bugün saat 20.00'de başlayacak

Galatasaray - Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta?

SELÇUK VE CHEDJOU KART SINIRINDA

Sarı-kırmızılılarda Selçuk İnan ve Aurelien Chedjou, Trabzonspor maçında sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek. Selçuk İnan ve Chedjou, bugünkü maçta sarı kart görmeleri durumunda Süper Lig'in 17. haftasında yapılacak Kayseri Erciyesspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

MUSLERA 100. MAÇINA ÇIKACAK

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, Trabzonspor karşılaşmasında forma giymesi halinde sarı-kırmızılı forma altında 100. resmi maçına çıkacak. Başarılı file bekçisi, bugüne kadar Süper Lig, TFF Süper Kupa, Türkiye Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 99 kez Galatasaray'ın kalesini korudu.

TRABZONSPOR İSTANBUL'DA GALİBİYET ARIYOR

Spor Toto Süper Lig'de bugün deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak Trabzonspor, rakibi karşısında 3 puan hedefliyor.En son İstanbul takımları karşısındaki dış saha galibiyetini 2011-2012 sezonunun 29. haftasında 4 Mart 2012'de Beşiktaş karşısında 2-1'lik sonuçla alan ve o tarihten itibaren 12 maçta 6 beraberlik, 6 mağlubiyet alan bordo-mavililer, bugün Galatasaray'ı yenerek ligde 657 gün sonra İstanbul deplasmanından galibiyetle dönmeyi hedefliyor.

GALATASARAY: Muslera, Chedjou, Gökhan, Semih, Eboue, Selçuk, Melo, Hakan, Sneijder, Burak, Drogba

TRABZONSPOR: Onur, Bosingwa, Mustafa, Aykut D., Kadir, Colman, Zokora, Olcan, Adrian, Yusuf, Henrique

STAT: TT Arena 

SAAT: 20.00

YAYIN: Lig Tv 

HAKEM: Fırat Aydınus
<< Önceki Haber Galatasaray - Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER