Galatasaray 2 puanı hakeme kaptırdı!

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Galatasaray, Juventus ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı...

Galatasaray 2 puanı hakeme kaptırdı!

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda oynanılan Juventus - Galatasaray karşılaşması başladı. Drogba'nın 36. dakikada attığı gol ile Galatasaray Juventus karşısında 1-0 öne geçti. Hakem Viktor Kassai ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İlk yarı 1-0 Galatasaray'ın üstünlüğüyle sona eriyor. 

Hakem Viktor Kassai, verdiği çok basit bir penaltıyla Juventus 78. dakikada Vidal'in vuruşu ile skoru 1-1'e getirdi. Juventus Fabio Quagliarella'nın attığı gol ile 2-1 öne geçiyor. Galatasaray Umut'un attığı gol ile durumu 2-2 yapıyor. Ceza sahası içinde Drogba kafayla topu Umut'a indirdi ve Umut müsait pozisyonda sol çaprazda kaleye sert vurdu ve topu ağlara gönderdi. Karşılaşma 2-2'lik skorla berabere sonuçlandı.


JUVENTUS - GALATASARAY

STAT: Juventus Arena
HAKEM: Viktor Kassai (Macaristan
SAAT: 21.45
YAYIN: Smart Spor

JUVENTUS: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah, Tevez, Vucinic
TEKNİK DİREKTÖR: Antonio Conte

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Chedjou, Hakan, Selçuk, Melo, Bruma, Sneijder, Riera, Drogba
TEKNİK DİREKTÖR: Roberto Mancini

Juventus-Galatasaray maçından notlar

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Roberto Mancini, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. haftasında, deplasmanda Juventus ile oynanan maçta takımında ilk kez görev aldı.

Galatasaray ile sözleşme imzalayan 48 yaşındaki İtalyan çalıştırıcı, sarı-kırmızılılarla ilk maçına kendi vatanında çıkmış oldu.

Maçtan önceki basın toplantısında selefi Fatih Terim’in taktik anlayışıyla sahada mücadele edeceklerini belirten Mancini, Çaykur Rizespor ile yapılan son lig maçından farklı bir 11'i sahaya sürdü.

Çaykur Rizespor maçında ilk 11'de yer alan Burak Yılmaz, Dany, Sabri Sarıoğlu ve Engin Baytar, Juventus maçında yer bulamadı. İtalyan çalıştırıcı, bu isimlerin yerine Chedjou, Eboue, Riera ve Melo’yu ilk onbirde sahaya sürdü. 

Ev sahibi Juventus'ta ise geçen hafta Torino ile yapılan lig mücadelesinde sakatlanan Arjantinli golcü Carlos Tevez, bu maçta ilk onbirde yer aldı. 

41 bin seyirci kapasiteli Juventus Stadı’nda tribünlerin tamamına yakını dolarken, 2 bin kadar sarı-kırmızılı taraftar da kendilerine ayrılan bölümdeki yerlerini aldı.


<< Önceki Haber Galatasaray 2 puanı hakeme kaptırdı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER