Galatasaray, Avrupa'da param'barça' oldu!

Galatasaray, Barcelona ile karşılaştı, hem fark yedi hem de elenme çizgisine geldi..

Galatasaray, Avrupa'da param'barça' oldu!

Avrupa Ligi Çeyrek Final mücadelesinde Barcelona Regal, Galatasaray Liv Hospital'ı ikinci maçta da 84-63 yenerek seride 2-0 öne geçti. Seride 3. maç 20 Nisan Pazar günü saat 20.00'de Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak.

Galatasaray Liv Hospital, Euroleague Çeyrek Final play off serisi ikinci maçında Barcelona ile karşı karşıya geldi. İspanya'da bulunan Palau Blaugrana'daki mücadeleden sarı kırmızılı ekip 84-63 mağlup ayrılarak seride 2-0 geriye düştü. 

1. Periyot: 21-8
2. Periyot: 22-17 (43-25)
3. Periyot: 18-16 (61-41)
4. Periyot: 23-22 (84-63)

Play off'lar olarak adlandırılan çeyrek final serileri 15-25 Nisan tarihleri arasında oynanacak ve en fazla beş üzerinden oynanacak seride üç maç kazanan takım son dörde kalacak.

Galatasaray Liv Hospital play off'lardaki ilk iki maçını Barcelona'da oynarken iki maçıda kaybederek 2-0 geriye düştü. Sarı kırmızılı ekip üçüncü maçta Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Barcelona'yı ağırlayacak.

Mücadeleyi Galatasaray Liv Hospital'in kazanması durumunda dördüncü maç bir kez daha İstanbul'da oynanacak. 20 Nisan Pazar günü İstanbul'da oynanacak serideki 3. maçı da Barcelona'nın kazanması durumunda ise seri sona erecek ve son dörde kalan takım seriye 3-0'a getiren Barcelona olacak.

CİHAN

<< Önceki Haber Galatasaray, Avrupa'da param'barça' oldu! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER