Galatasaray Cardiff'in yıldızını kaptı

Cardiff City'nin Şili'li yıldızı Gary Medel, son anda bir sürpriz olmazsa önümüzdeki sezon sarı-kırmızılı formayı giyecek

Galatasaray Cardiff'in yıldızını kaptı

Fotomaç'ın haberine göre Galatasaray, son yılların en flaş transferlerinden birine imza atmaya hazırlanıyor. Olcan Adın'ı renklerine katarak 4. yıldız yarışı için kadrosunu güçlendiren sarı-kırmızılı ekip, Şili Milli Takımı'nın önemli parçalarından biri olan Gary Medel için Cardiff City ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Şili gazetesi El Mercurio, daha önce İnter ile el sıkıştığı açıklanan 27 yaşındaki yıldızın, son anda Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olması nedeniyle Galatasaray'ı tercih ettiğini yazdı. Haberde, Cardiff'in Galatasaray'ın sunduğu 8 milyon euro'luk teklifi kabul ettiği vurgulanırken, sarı-kırmızılıların bu paraya ek olarak Emmanuel Eboue'yi takas olarak sunduğu ifade edildi.

İNTER BÜYÜK ŞOKTA

Tarafların prensip olarak el sıkıştığı, Eboue'nin Ada'ya gitmeyi kabul etmesi halinde transferin resmiyete döküleceği bildirildi. İnter, Gary Medel için 7 milyon euro+2 milyon euro bonusla Cardiff City'nin kapısını çalmış, Premier Lig'den düşen İngiliz ekibi, buna karşılık İtalyanlardan 8 milyon euro+ 1 milyon euro bonus talep etmişti. Görüşmeler anlaşmayla sonuçlanmak üzereyken araya giren G.Saray, yaptığı teklifle Medel'i İnter'in elinden kaptı. Transferi flaş haber olarak duyuran El Mercurio, G.Saray'ın, defansif orta saha ve stoper mevkilerinde oynayan Medel'i Şili milli forması ile Dünya Kupası'ndaki tüm karşılaşmalarda takip ettiğini yazdı.
<< Önceki Haber Galatasaray Cardiff'in yıldızını kaptı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER