Galatasaray onun için devrede

Galatasaray, Dünya Kupası'nda yıldızı parlayan Güney Amerikalı oyuncunun peşine düştü.

Galatasaray onun için devrede

Spor Toto Süper Lig, Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi'nde yarışacak olan, Galatasaray kaliteli ve alternatifli bir kadro oluşturma düşüncesinde. Bu sebeple transferde dikkatli ve emin adımlarla ilerleyen sarı kırmızıılılar yerli oyuncularda daha çok genç isimlere yöneliyor. Galatasaray yabancı takviyesi konusunda ise Dünya Kupası'nda yıldızı parlayan Güney Amerikalı oyuncunun peşine düştü.

İKİ BÜYÜK TALİP 

Brezilya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda Şili ile boy gösteren ve defans hattının bel kemiği durumunda olan Gary Medel, İngiliz ekibi Cardiff City'nin küme düşmesinin ardından takımdan ayrılmak üzere. İsmi daha önce de Beşiktaş ile anılan Şilili oyuncu için İtalyan devi Inter'den sonra Galatasaray da devreye girdi. BBC'nin haberine göre, Cardiff'in küme düşmesinin ardından takımdan ayrılmak isteyen Medel, Inter ya da Galatasaray'dan birisine gidecek.

JOKER GİBİ OYUNCU 

Asıl mevkisi ön libero olan Gary Medel, Şili ile Dünya Kupası'nda 3'lü defans hattının ortasında da oynamış ve 1 de gol kaydetmişti. Cardiff ile sezon içnde zaman zaman sağ bekte ve sağ açıkta da oynayan Medel'in en büyük özelliği olarak mücadeleden vazgeçmeyen oyun yapısı ve yüksek oyun arzusu gösteriliyor. Geçen sezon Premier Lig'de 34 maçta oynayan Medel'in değeri 10 milyon Sterlin olarak gösteriliyor.
<< Önceki Haber Galatasaray onun için devrede Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER