Galatasaray yıldızını kolay unuttu

Sarı-kırmızılı yıldız buruk bir şekilde Florya'ya veda etti.

Galatasaray yıldızını kolay unuttu

Galatasaray forması altında gösterdiği başarılı performansla sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisi haline gelen Milan Baros, buruk bir şekilde Florya'ya veda etti.

Galatasaray resmi sitesinden yapılan açıklamada, Çek futbolcu için teşekkür mesajının yayınlanmaması sarı-kırmızılı taraftarlar arasında şaşkınlık yaratırken; Abdürrahim Albayrak'ın ocak ayında yaptığı "Uğurlama töreni düzenleyeceğiz" açıklaması da yerini bulmadı.

Sarı-kırmızılı taraftarlar sosyal medyada ve Galatasaray forumlarında Abdürrahim Albrayrak'ın Baros hakkında yaptığı açıklamaları içeren videoyu paylaşmaya başladı ve yönetime 'uğurlama' konusunda baskı mesajlar yağdırmak için harekete geçti.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdürrahim Albayrak, ocak ayında yaptığı açıklamada "Milan Baros'a teşekkür ediyoruz, çok profesyonel bir arkadaşımız ve Galatasaray'a büyük faydaları dokundu. Ocak ayında Baros ile yollarımızı ayıracağız. Kendisine bir uğurlama yaparız, çünkü Galatasaray'a büyük hizmetleri faydaları vardı" ifadelerini kullanmıştı.
<< Önceki Haber Galatasaray yıldızını kolay unuttu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER