Galatasaray'da büyük değişim yolda

Fatih Terim’in yönetime verdiği raporda, takımda kalmasını istediği yerli oyuncular ile yolların ayrılacağı isimler de belli oldu.

Galatasaray'da büyük değişim yolda

Fatih Terimtransferde Engin Baytar, Gökhan Zan ve Aydın Yılmaz'ın takımda kalmasını istedi, oyuncularla masaya oturuldu. Çağlar'a ise yeni bir teklif yapılmadı.

Habertürk'ün haberine göre; Teknik adamın mukaveleleri sona eren yerli oyunculardan Engin Baytar, Aydın Yılmaz ile Gökhan Zan'ın kalmasını istediği ve yine geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen golcü oyuncu Umut Bulut'un da bonservisinin alınmasını talep ettiği bildirildi. Teknik adamın gözden çıkardığı isimlerden biri Çağlar Birinci olurken, bu oyuncuya yeni mukavele teklif edilmedi. Terim'in raporu ile vakit kaybetmeden harekete geçen yönetim, iç transfer görüşmelerine dün resmen başladı.
 
YERLİ İSİMLER MASAYA

Engin Baytar, Gökhan Zan ve Aydın Yılmaz'ın bağlı bulundukları menajerlerle masaya oturan Sarı- Kırmızılılar, bu oyuncular için hazırladıkları teklifleri iletti. İlk gün yapılan görüşmelerden henüz imza çıkazken, üç oyuncunun da bekledikleri rakamların çıkması halinde kesinlikle takımda kalmak istedikleri öğrenildi.
<< Önceki Haber Galatasaray'da büyük değişim yolda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER