Galatasaray'da dört ayrılık birden

Galatasaray, 4 yabancısına yeni sezon öncesi mesaj yolladı.

Galatasaray'da dört ayrılık birden

Yeni sezon transferleriyle kadrosunu güçlendirmek isteyen ancak yabancı kontenjanı nedeniyle sıkıntı yaşayan G.Saray’da sonunda beklenen karar çıktı. 

Teknik direktör Fatih Terim’in verdiği raporla harekete geçen yönetim, Kamerunlu stoper Chedjou’nun da transferinin ardından 11’e çıkan yabancı oyuncu sayısını indirebilmek için düğmeye bastı. İsveçli golcü Johan Elmander, İspanyol Albert Riera, sezonu sakatlıklarla geçiren Çek stoper Tomas Ujfalusi ve kiralık olarak Mersin İY’de forma giyen Emmanuel Culio ile görüşen Sarı-Kırmızılılar, “Kendinize takımbulun” dedi. Yöneticilerin bu oyuncularla yaptıkları görüşmelerde, yabancı kontenjanı nedeniyle duydukları sıkıntıyı dile getirdikleri ve “Kalırsanız, tribüne çıkarsınız”mesajı verdikleri bildirildi.
 
RİERA GİTMEK İSTEMİYOR

Sarı-Kırmızılı takımda alınan bu kararın ardından sözleşmesi sona eren ve hazırlık kampında tutularak bir şans daha verileceği belirtilen Ujfalusi ile otomatikman yollar ayrılmış oldu. Bir yıl daha sözleşmesi bulunan Elmander’e yurt içinden bir çok takımdan teklif gelirken; Cimbom ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan ve aldığı 2.9 milyon Euro’luk yıllık ücretle dikkat çeken Riera’nın ise yüksek ücretinden vazgeçmemek için gitmeyi düşünmediği belirtiliyor. Habertürk
<< Önceki Haber Galatasaray'da dört ayrılık birden Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER