Galatasaray'da istenmeyen adam Dany

Geçtiğimiz sezon G.Antep'ten büyük umutlarla sarı-kırmızılı renklere bağlanan Dany'nin yaptığı hataları tecrübeli savunmacıyı adeta ateşe attı.

Galatasaray'da istenmeyen adam Dany

Galatasaray'ın Napoli ile yaptığı hazırlık mücadelesinde Dany'nin hataları teknik direktör Fatih Terim'e saç baş yoldurdu. Kamerunlu 4. hazırlık maçında 2. kez aynı hatadan dolayı kırmızı kartla oyun dışı kalarak penaltıya sebebiyet verdi. 

Malaga ile oynanan hazırlık mücadelesinde kırmızı kart görerek takımını yalnız bırakan savunma oyuncusu Napoli ile oynanan mücadelenin son saniyelerinde yaptığı hareketle hem penaltıya hem sebebiyet verdi hem de gol arayan takımının maçı kaybetmesinde büyük pay sahibi oldu. 

KENDİ BİLETİNİ KENDİ KESTİ 
 
Yenilen 2. golde de pozisyon hatası yapan tecrübeli oyuncu bu performansı ile kendini topun ağzına soktu. Galatasaray yönetimi yabancı oyunculardan kimi göndereceğini düşünürken Dany yaptığı hatalarla ve gördüğü kartlarla listenin en başına çıkmayı başardı.  
 
'Elmander mi Riera mı?' derken Dany kendini bir anda Florya'nın kapısında bulabilir. Bu performans ile takımda kalması zor gözüken oyuncunun durumunun ne olacağı merakla bekleniyor.  
 
SEMİH KAYA ARANIYOR

Gözündeki rahatsızlık sebebiyle sahalardan uzak kalan Semih Kaya dört gözle bekleniyor. Fenerbahçe ile oynanacak olan Süper Kupa mücadelesine az bir süre kala genç oyuncuyu hazır etmek isteyendeneyimli hoca, bu maça Dany ile başlanak kesinlikle istemiyor. Semih'in gelmesiyle yabancı kontenjanından da artı 1 kazanacak olan Terim, savunmanın göbeğini Chedjou ve Semih ikilisiyle kourmak istiyor. 
<< Önceki Haber Galatasaray'da istenmeyen adam Dany Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER