Galatasaray'da şok sakatlık

Galatasaray'ın başarılı stoperlerinden Semih Kaya, Sarı Kırmızılılar'ın hazırlık maçında sakatlık geçirdi.

Galatasaray'da şok sakatlık

Dün akşam Burak Yılmaz'ın sakatlığıyla sarsılan Galatasaray'da şimdi de Semih Kaya şoku yaşanıyor. Başarılı stoper, Sarı Kırmızılılar'ın Royal International Cup'ta 3.'lük maçındaki rakibi Neymar Institute ile oynadığı maçın 3. dakikasında sakatlık yaşadı. 

Neymar Institute atağında ceza sahasına gelen rakip forvetle çarpışan Semih acılar içinde yerde kıvranmaya başladı. Hemen saha kenarına alınan oyuncunun tedavisine başlanırken, Semih sedyeyle ambulansa taşındı. Semih'in dizinin sarıldığı dikkat çekti.

Chejdou da yok

Dün akşam Burak Yılmaz'ın sakatlığı ile şok yaşayan Galatasaray'da Semih'in bu sakatlığının takıma darbesi ise çok büyük olacak gibi gözüküyor. As kadroda forma giyen bir diğer stoper Aurelien Chedjou da Afrika Kupası nedeniyle Kamerun Milli Takımı'yla birlikte Ekvator Ginesi'nde bulunuyor. 

Albayrak 'Transfer yapmayacağız' demişti

Bu sakatlığın ardından gözler tabii ki yönetime çevrilecek. Çünkü başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak bugün transfer yapmayacaklarını ve çıkan transfer haberlerinin doğru olmadığını belirtmişti. Stoper aradığı bilinen yönetimin bu sakatlığın ardından nasıl bir politika izleyeceği ise merak konusu...

<< Önceki Haber Galatasaray'da şok sakatlık Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER