Gökhan Gönül'den camiaya birlik çağrısı

Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül, Akhisar Belediyespor maçının ardından camiaya birlik çağrısında bulunarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gökhan Gönül'den camiaya birlik çağrısı

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun yokluğunda sahaya kaptan olarak çıkan Gökhan Gönül, 2-0 kaybettikleri Akhisar Belediyespor maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Akhisar Belediyespor karşısında alınan yenilgiye içerleyen Gökhan Gönül, gerek takım olarak gerekse taraftar olarak birlik olmanın gerektiğini ifade etti.

Gökhan Gönül'ün açıklamaları şu şekilde:

"Maçtan sonra skorun üzerine konuşulacak bir şey yok açıkçası. Ligin başı belki ama rakiplerimizi puanlar kaybettiği haftalarda bizim puanlar almamız gerekiyordu.Rakiplerimizin hiç puan almadığı haftalarda da puan almamız gerekiyor. Biz her maça galibiyet parolasıyla çıkıyoruz. Zemininin ne kadar kötü olduğu görünüyor. Bahaneler üretip duruyoruz zemin hakkında ama durum böyle. Sulanması da gerekirdi zeminin ama rakip futbolcular sulanmamasını istediler. Yapacak bir şey yok."

"Umarım bu hafta sağlam bir tokat yemişizdir"

"Geçen sene de tokat yemiştik ve takım olarak toparlanmıştık. Umarım bu hafta da sağlam bir tokat yemişizdir geçen sene de o tokatta toparlandığımız gibi toparlanırız. Ligin daha 4. haftası. Başka takımlar ne problemler yaşıyor benim ilgilendirmiyor. Hepimiz lig bittiğinde mutlu olacağız, bizim için önemli olan şampiyonluktur. İstediklerimni söyleyebilirler. Mağlup olduk. Fenerbahçe güçlü bir takım buradan ne olursa olsun mağlup olmadan ayrılmak zorundaydık. Birlik olmamız gerekiyor. Gönül kırgınlıklarını bir kenara bırakalım."

"Puan kaybettiğimiz zaman içim kan ağlıyor"

Skorer'e göre "Herkes üzerine düşeni sonuna kadar yapmak zorunda. Herkes kötü pas atabilir, kötü şut atabilir ama mücadele etmemezlik yapamaz. Kaptanlar ve diğer futbolcular diye bir şey kabul etmiyorum. Herkes bu takımda emek sarfediyor, mücadele ediyor, kaptanlar bu takımın abileri. Kaptan ve futbolcu arasında bir ayrım yok. Ben bugün kaptan olarak çıktım, kötü performans sergilediysem sergilememem gerekir. Bu formayla her şeyimizi sahaya vermemiz gerekiyor. Böyle maçlarda puan kaybettiğimiz zaman içim kan ağlıyor. Biz hep dik durduk."


<< Önceki Haber Gökhan Gönül'den camiaya birlik çağrısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER