Hamit: Yarın için çok umutluyum

Hamit, Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak için yarınki maçın çok önemli olduğunu söyledi.

Hamit: Yarın için çok umutluyum

Yarın akşam Şampiyonlar Ligi D Grubu 3. maçında Borussia Dortmund ile oynanacak karşılaşma öncesinde Türk Telekom Arena'da düzenlenen basın toplantısında konuşan tecrübeli oyuncu, grupta oynadıkları ilk iki maçta istedikleri sonuçları alamadıklarını hatırlaratarak, "Hedefimiz turu atlamaksa gelecek iki maçta puanlar almamız gerekiyor. Yarın iyi başlangıç yaparız ve ilk üç puanımızı alırız. Tabiki bazı eksikliklerimiz olabilir, bunların nedenleri var. Günden güne iyiye gidiyoruz. Fenerbahçe galibiyetinden dolayı özgüven olarak iyi bir seviye yakaladık. Yarınki maçta bunun devamı gelir." dedi.

Bir gazetecinin, 'Kendini hazır hissediyor musun. Yarın ki maçta forma bekliyor musun?' sorusuna Hamit Altıntop, "Çok iyi hazırlık dönemi geçirdim. Ağır idmanlar geçirdim. Ondan sonra nüksetme oldu. Bu süreçte takımdan ayrı kalmadım. Hoca tercihini farklı yönde kullandı son maçlarda oyuna dahil oldum. Ben o formayı istiyorum ve oynamak istiyorum. O formayı aldığımda bırakmaya da niyetim yok. Motivasyonum var. Sahada tüm arkadaşlarıma yardımcı olmak istiyorum." diye cevap verdi.

Almanya'daki futbol kariyerine Borussia Dortmund'a iki gol attığının hatırlatılması üzerine tecrübeli futbolcu, "Benim için özel bir karşılaşma olacak. 2003'ten bu yana çok şeyler değişti. Rakibin oyun tarzı hocaları ve başkanları çok değişti. Alman takımına karşı oynamamız çok önemli. Orada çok vatandaşlarımız var. Onları sevindirmek istiyoruz. Hedefimiz belli son iki senede gruplardan çıkmıştık. Bu sene de turu atlamak istiyoruz. Yarınki maç bizim için çok önemli." diye cevapladı.

Hamit Altıntop, bu sezona iyi başlamasalar bile sezonu iyi sonuçlandırabileceklerini ifade etti. 

Bir gazetecinin, 'Kağıt üzerinde rakibiniz favori gösteriliyor. Bu size nasıl etki yapacak?' sorusuna ise 'Türkiye Ligi'nde başarılı olamazsak Şampiyonlar Ligi'ne katılamayız. Bir gerçek var her halde futbolun içinde olacağım anlatacağım. Orada kalite çok yüksek. Her zaman onlar bir adım önde olduğu için favori oluyor. Biz kendimize inanıyoruz. Yarın sahada bunu da gerçekleştireceğiz. Yarın için çok umutluyum." diye cevap verdi.
<< Önceki Haber Hamit: Yarın için çok umutluyum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER