Hamza Hamzaoğlu: 'Ben burada kalırsam..."

Hamza Hamzaoğlu, eğer takımda kalırsa o yıldıza Galatasaray forması giydireceğini söyledi.

Hamza Hamzaoğlu: 'Ben burada kalırsam...

Yakın dostlarına Fernandao'yu ne kadar beğendiğini anlatan Hamza hoca, “Sözleşmesi bitiyor, eğer görevde kalırsam, ona mutlaka Galatasaray forması giydireceğim” dedi.

Kadrosunu takviye etmek için bütün ay uğraşan, ancak maddi imkansızlıklar nedeniyle görüşmeleri olumlu sonuçlandıramayan Galatasaray, yıllar sonra ilk kez bir ara transfer dönemini boş geçti. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, medyaya verdiği demeçlerde bu durumu dert etmediğini söylese de, takımın takviyeye ihtiyaç duyduğu net şekilde görülüyor. 

Ayrıca son iki Ocak ayında yapılan transferlere bakıldığında, müthiş paralar harcandığı görülüyor. Örneğin Ocak 2014’te Mancini’nin raporu doğrultusunda 9 transfer yapıldı ve yaklaşık 20 milyon Euro harcandı. İşin ilginç tarafı ise bu takviyelerden şu an sadece Telles ilk 11’de oynuyor, Koray da sakatlıklardan arta kalan zamanda şans buluyor. Diğerleri ise bir şekilde gönderildi ya da kaçtı (Hajroviç)! Fatih Terim döneminde de Ocak 2013’te Wesley Sneijder ve Didier Drogba transfer edildi.

En çok onu istedi

Hamza hocanın en çok istediği oyuncu ise Fernandao’ydu. Yakın dostlarına Brezilyalı golcüyü ne kadar beğendiğini anlatan Hamzaoğlu, adeta bu transfer bitmiş gibi konuşuyordu: “Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Eğer görevde kalırsam, ona mutlaka Galatasaray formasını giydireceğim.” 

Fanatik
<< Önceki Haber Hamza Hamzaoğlu: 'Ben burada kalırsam..." Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER