Hasan Şaş'tan olay olacak sözler

Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Hasan Şaş, Sneijder için çok ilginç bir ifade kullandı.

Hasan Şaş'tan olay olacak sözler

Galatasaray'da Fatih Terim'in görev yaptığı dönemde yardımcısı olan Hasan Şaş, Beyaz TV'de açıklamalarda bulundu. Sneijder'i çok istemediklerini açıklayan Şaş, verdikleri listede 4. adam olan Sneijder yerine Matic ve Ben Arfa'yı alabileceklerini düşündüklerini ifade etti. İşte Şaş'ın sözleri:

"TELLES MOTTA'DAN İYİ DEĞİL"

"Telles'in Motta'dan iyi olduğunu düşünmüyorum. Veysel ve Telles dışında iyi transfer yapıldığını düşünmüyorum. TFF'nin Türk futboluna vurduğu darbedir yabancı kontenjanı. 10 tane Elmander gibi adamım olsun diğerleri 16 yaşındaki çocuklar olsun."

"SNEIJDER'İ İSTEMEMİŞTİK"

Sneijder transferi... Son 2 yılında 4 maç oynamış bir oyuncu. Biz yönetime listede liste başı Matic, Djuricic ve Ben Arfa'yı verdik. Biz 4. sırada Sneijder'i yazdık ve Sniejder geldi. Biz Sneijder'in gelmesini çok istememiştik."

"SNEIJDER'İ NASIL OYNATIRIZ DİYE ERKEN UYANDIK"

"Biz kötü futbolcu olduğundan değil. Bizim iyi giden bir tekerimiz vardı ve ileride pres yapan oyuncu istiyorduk. Sistemde çok sıkıntı çektik. Sabahları erken uyandık, Sneijder'i nasıl oynatırız diye. Bugün 70 trilyona mal olan bir oyuncudur Sneijder."

DROGBA'YI BİZ İSTEDİK

"O dönem ayrılma noktası da vardı. 4. sıradaki oyuncuya verilen paraya neden ilk 3'teki oyuncu. Biz Matic'i istedik Matic Chelsea'ye transfer oldu. Juricic'i de alabilirdik Ben Arfa'yı da alabilirdik. O transferi Lütfi Arıboğan, Bülent Tulun yaptı. Drogba'yı biz istedik. Lider bir oyuncu. Performansı düşebilir, çok maçlarda etkisi olmayabilir, biz alabileceğimiz verimi en üst seviyede aldık. Drogba bir hafta süreyle aynı tempoda idman yapamaz.

"BENİM KONDİSYONUM SNEIJDER'DEN İYİYDİ"

Chedjou transferi Nisan sonu ve mayıs ayı gibi bitmişti. Sneijder'le 3'e 3 maç yaptık. Benim Sneijder'den daha iyiydi kondisyonum. Bitikti. Sneijder bizle maç oynamaya başladı. Sneijder'i oynatabilmek için her şeyi yaptık. Ama fizik kapasitesi yerine gelmedi." Eurosport Türkiye

<< Önceki Haber Hasan Şaş'tan olay olacak sözler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER