İbrahimoviç'ten Galatasaray'ı kızdıracak yorum

Elmander’in Galatasaray’dan ayrılma kararını doğru bir tercih olarak değerlendiren yıldız golcü, “Norwich’te daha çok oynama süresi bulacak ve kariyeri tekrar canlanacak” dedi

İbrahimoviç'ten Galatasaray'ı kızdıracak yorum

Galatasaray’dan İngiltere’nin Norwich City takımına transfer olan Johan Elmander’e vatandaşı Zlatan Ibrahimovic’ten destek geldi. İsveçli oyuncunun sarı kırmızılı takımdan ayrılmakla doğru bir karar verdiği değerlendirmesini yapan Ibrahimovic, “Elmander Galatasaray’da sürekli oynamak istiyordu, ancak bu mümkün olmayınca İngiltere’ye gitti. Oraya giderken de kafasındaki şey düzenli forma şansı bulmaktan başka bir şey değildi. Kulüp değiştirmenin ne demek olduğunu ben çok iyi bilirim. Şimdi o da bir değişim sürecinden geçiyor. Ancak taşlar yerine oturacak. Elmander’in yeni takımında yeniden hayat bulacağını düşünüyorum” dedi.

Milli takım için Johan Elmander’in çok önemli bir futbolcu olduğunu belirten yıldız golcü, “Ben İsveç’te onunla oynamaktan son derece mutluyum. Çok iyi anlaşıyoruz ve iyi birer partneriz. Elmander gol atmadığı zamanlarda bile sahada iyi işler yapan, çok faydalı bir oyuncu. Örneğin Norveç maçında gol atmamıştı. Ancak çok koştu ve beni  mükemmel destekledi” diye konuştu.
<< Önceki Haber İbrahimoviç'ten Galatasaray'ı kızdıracak yorum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER