İsmail Kartal'dan gündem olacak çıkış

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Konyaspor beraberliği sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı.

İsmail Kartal'dan gündem olacak çıkış

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, şampiyonluk yarışında Galatasaray'dan 4 puan geriye düştüklerini ancak bunun çok önemli olmadığını söyledi. 

Torku Konyaspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı değerlendirmede Kartal, "Üç puanlık sistemde 4 puanlık fark çok önemli birşey değil. Önemli olan sizin kazanmanız. Biz ilk yarıda da bir ara 4 puan geriye düşmüştük ama ilk devreyi lider bitirdik. İyi oynuyoruz, iyi mücadele ediyoruz. Sadece bir kaç haftadır maç kazanamıyoruz. İnşallah bunu da en yakın zamanda kıracağız." dedi. 

"Bugün buraya kazanmak için gelmiştik. Oyuna iyi başladık ama beklemediğimiz bir gol yedik. Daha sonra toparlandık. Oyunun büyük bölümünde oyun üstünlüğünü ele aldık. İyi pozisyonlar bulduk, iyi pozisyonlar ürettik. Ama sonuçta 1-1 berabere kaldık." diyen İsmail Kartal, şöyle devam etti:

"Bugün bazı cezalı ve sakat oyuncularımıza rağmen sahaya çıkan oyuncularımız ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. İyi bir mücadele ve performans ortaya koydular. Onları tebrik ediyorum. Sonuçta bir kaç haftadır iyi oynuyoruz. Takımımın oyunundan ve fizik performansından gayet memnunum. Ama sonuçta söylediğim gibi kazanamıyoruz. Şanssızlığımız var ve bunu da en yakın sürede kırmak istiyoruz. Bu maç geride kaldı. 

Hafta sonu oynayacağımız Galatasaray derbisi var. En iyi şekilde ona hazırlanıp yolumuza devam edeceğiz. İyi mücadele ediyoruz, iyi de pozisyonlara giriyoruz ama olmuyor. Olması için çaba sarfediyoruz çalışıyoruz. Bir kaç hafta üst üste öndeki gol kaçıran oyuncularımızın gol atması lazım biraz daha öz güvenlerini bulabilmeleri için. Emre'nin sakatlığı tam geçmediği için ikinci yarı oyuna başladı. Emre de 'yüzde 100 hazır değilim' dedi. O yüzden maçın gidişatına göre hamle oyuncusu olarak başlatmayı düşündük." 

GALATASARAY ŞAMPİYON OLURSA ALKIŞLARIM

Gazetecilerin 'Galatasaray'ın şampiyon olması halinde Hamza Hamzaoğlu'nu alkışlar mısınız?' şeklindeki sorusu üzerine Kartal, "Hamza Hoca benim meslektaşım. Başarılı olursa, Galatasaray şampiyon olursa Galatasaray'ı alkışlarım. Sonuçta hep birlikte Türk futboluna hizmet ediyoruz. Hepimiz dostuz arkadaşız. Bizler büyük camialarız." diye cevap verdi.

<< Önceki Haber İsmail Kartal'dan gündem olacak çıkış Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER