İşte Terim'in Süper Kupa taktiği

Galatasaray, Fenerbahçe'yi bu üçlüyle vuracak.

İşte Terim'in Süper Kupa taktiği

Lig şampiyonu Galatasaray, Türkiye Kupası’nı müzesine götüren Fenerbahçe ile pazar günü Kayseri Kadir Has Stadı’ndaki Süper Kupa Finali’nde kozlarını paylaşacak. Emirates Kupası’nı kazandıktan sonra bu mücadeleye hazırlanan Sarı-Kırmızılı ekipte, teknik direktör Fatih Terim taktik şemasını büyük ölçüde belirledi. Buna göre Galatasaray, derbide 4-1-4-1 düzeniyle sahada olacak.

Aslan’ın hocası, en büyük koz olarak da Selçuk, Sneijder, Drogba üçlüsünü görüyor. Bu oyuncularla özel olarak ilgilenen Terim, Fenerbahçe’nin savunma zaaflarından faydalanacak. Tabii ki aynı sıkıntı kendi takımı için de geçerli olduğundan defanstaki öğrencileriyle de bir toplantı gerçekleştiren Terim, 6 yabancı kuralı nedeniyle Amrabat, Dany, Elmander ve büyük ihtimalle Riera’yı tribüne gönderecek. Kalede Muslera, savunmada Eboue ve Chedjou, orta alanda Melo ve Sneijder, ileride de Drogba Galatasaray’ın yabancıları olacak.

Sakatlığı nedeniyle İngiltere’deki Emirates Kupası’na götürülmeyen Burak Yılmaz’ın ise Fenerbahçe derbisinde ikinci yarıda şans bulması bekleniyor. Kaçırdığı hazırlık karşılaşmaları nedeniyle takımın genel maç temposunun gerisinde kalan golcü futbolcu mücadeleye kulübede başlayacak. Skorun gidişatına göre oyuna dahil olması düşünülen Burak, sağ önde ya da Drogba’ya partner olarak kullanılabilir.
<< Önceki Haber İşte Terim'in Süper Kupa taktiği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER