Kadıköy'de ilklerin gecesi

Süper Lig'de 13. haftanın açılış maçında Sivasspor'u 4-1 yenen Fenerbahçe, puanını 27'ye çıkartarak maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Kadıköy'de ilklerin gecesi

Süper Lig'de 13. haftanın açılış maçında Sivasspor'u 4-1 yenen Fenerbahçe, puanını 27'ye çıkartarak maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Bu akşam oynanan karşılaşmada Sarı lacivertli ekip adına bazı ilkler yaşandı.

Fenerbahçe Bu Sezon En Farklı Galibiyetini Aldı

Fenerbahçe sahasında oynadığı Sivasspor maçını 4-1 kazandı ve bu sezon en farklı galibiyetini aldı. Fenerbahçe bu sezon ilk kez 3 farklı kazanırken aynı zamanda bu sezon ilk kez bir maçta 4 gol atmış oldu. 

Kadıköy'de ilk kez ilk yarıda üstün

Fenerbahçe bu sezon Süper Lig'de iç sahada yaptığı maçlarda ilk kez ilk yarıyı önde geçti. Kadıköy'de sezonun ilk 5 maçında birinci devreleri eşit skorla geride bırakan, bir maçı da geride kapatan sarı-lacivertli takım, Sivasspor önünde ilk yarıdaki 3-1'lik üstünlükle, diğer 6 haftadan farklı bir performans ortaya koydu.

Fenerbahçe Süper Lig’de Sahasında Oynadığı Son 3. Lig Maçında Yenilmedi

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu stadında oynadığı son 30 lig maçında mağlup olmadı. Süper Lig’de son 30 iç saha maçında 82 puan alan Fenerbahçe, en son 03.02.2013 tarihinde Sivasspor’a 
2-1’lik skorla kaybetmişti. Fenerbahçe, 2012-13 sezonunda da sahasında oynadığı son 6 maçı galip bitirmişti. Geçen sezon 17 iç saha maçında 14 galibiyet 3 beraberlik alan Fenerbahçe bu sezonda evinde oynadığı 7 maçta 6 galibiyet 1 beraberlik aldı. 

Moussa Sow Bu Sezon Fenerbahçe’nin En Golcü Oyuncusu Oldu

Fenerbahçe’nin golcü oyuncusu Moussa Sow, Sivasspor maçında attığı golle toplamda 6 gole ulaşmış oldu. Moussa Sow böylece bu sezon Fenerbahçe’nin en golcü oyuncusu oldu. Bu sezon ilk 13 haftada 6 gol atan Sow, 2012-13 sezonun ilk 13 haftasında 7 gol ve 2013-14 sezonu ilk 13 haftada yine 7 gol atmıştı. Moussa Sow 42 hafta sonra Süper Lig'de maçı 1'den fazla golle tamamladı. Moussa Sow en son 2013-14 sezonu 5.haftasında 3 gol atmıştı. 

<< Önceki Haber Kadıköy'de ilklerin gecesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER