Fenerbahçe seriye Karabükspor'u da ekledi

Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe, Karabük deplasmanında 2-1 kazandı ve galibiyet serisini 7 maça çıkararak zirvede kaldı.

Fenerbahçe seriye Karabükspor'u da ekledi

Süper Lig 2014-2015 sezonu 18. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe, Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadında Kardemir Karabükspor ile karşılaştı. Sarı lacivertli ekip etkili bir oyun sergilediği maçtan 2-1'lik skorla galip ayrıldı.
Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 18. haftasında lider Fenerbahçe, Karabük'te Kardemir Karabükspor'la oynadığı mücadeleyi 2-1 kazanarak liderliğini sürdürdü. Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanan ve hakem Cüneyt Çakır'ın düdük çaldığı maçta Fenerbahçe'ye 3 puanı getiren golleri 7. dakikada Selçuk Şahin ve 58. dakikada Emmanuel Emenike kaydetti. Ev sahibi Kardemir Karabükspor'un tek golü ise 75. dakikada Abdou Traore'den geldi.   90.dakikada Kardemir Karabükspor  beraberlik golüne çok yaklaştı. Furkan, ceza sahası dışından kaleye sert vurdu çatala giden topu kaleci Volkan son anda çıkararak mutlak  golü önledi.
Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 42'ye çıkarırken liderliğini de sürdürdü. Kardemir Karabükspor ise 15 puanda kaldı ve 16. sıraya indi.



<< Önceki Haber Fenerbahçe seriye Karabükspor'u da ekledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER