Kasımpaşa - Beşiktaş maçı özeti!

Kasımpaşa, Beşiktaş'ı 2-1 yendi. Beşiktaş bu sonuçla zirveden uzaklaştı. İşte Kasımpaşa Beşiktaş maçı özeti...

Kasımpaşa - Beşiktaş maçı özeti!

Süper Lig'de ikincilik mücadelesi veren Kasımpaşa ile Beşiktaş'ın mücadelesinde ev sahibi ekip, sahadan 2-1 galip ayrıldı. 

3. dakikada Beşiktaş, Almeida ile öne geçmesine rağmen ikinci yarıda İbrahim Halil ve Scarione'nin gollerine engel olmayınca sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.


Öte yandan mücadelenin 80. dakikasında sahaya giren bir taraftar, Fernandes'e tekme attı. Bu taraftara tekme atan Almeida ve Motta kırmızı kartla cezalandırıldı. Bu arada maçın ilk yarısında sahadaki ikinci topu elinde tutan Donk, Almeida topa vuracakken elindeki topu ayağına atınca oyun durdu.

MAÇIN ÖZETİ:

-3. dakikada Beşiktaş öne geçti. Bu dakikada Kasımpaşa savunmasının uzaklaştırmak istediği topu kapan Oğuzhan, sola kaçan Olcay'ı gördü. Genç oyuncu, daha sonra daha müsait durumdaki Almeida'ya çıkardı. Portekizli golcü, takımını öne geçirdi: 1-0.

-9. dakikada Beşiktaş etkili geldi. Olcay'ın pasında topla buluşan Almeida, daha müsait durumdaki Fernandes'i gördü. Bu oyuncunun vuruşu kalecinin ellerinde kaldı.

-16. dakikada Malki'nin kafayla indirdiği topla ceza alanı içinde buluşan İbrahim Halil, kötü vurunca takımını bir golden etti.

-33. dakikada Oğuzhan'ın pasında topla buluşan Almeida'nın sert şutu yandan auta çıktı.

-40. dakikada Beşiktaş etkili geldi. Bu dakikada Donk'un büyük hatasında topu kapan Oğuzhan, cezaalanına gönderdi. Olcay'dan önce araya giren Orhan Şam, tehlikeyi uzaklaştırdı.

-Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadelenin ilk yarısı Beşiktaş'ın 1 - 0 üstünlüğü ile sona erdi.

-47. dakikada Kasımpaşa beraberliği yakaladı. Bu dakikada kazanılan taç atışını hızlı kullanan ev sahibi ekipte Donk, savunmanın arkasına sarkan Malki'yi topla buluşturdu. Malki, daha müsait durumdaki İbrahim Halil Çolak'ı gördü. Genç oyuncu, düzgün bir vuruşla topu kalecinin solundan ağlarla buluşturdu: 1 - 1.

-57. dakikada Viudez'in ceza alanı dışından sert şutunda kaleci Tolga, son anda uzanarak tehlikeyi kornerle uzaklaştırdı.

-64. dakikada Kerem Şeras'ın ceza sahası dışından sert şutunda kaleci Tolga, topu kornere çeldi.

-71. dakikada ev sahibi ekip öne geçti. Bu dakikada savunmada Serdar'ın uzaklaştırmak istediği topu kapan Kerem, içeriye doldurdu. Topla buluşan Scarione, düzgün bir vuruşla Tolga'yı mağlup etti: 2 - 1.

-81. dakikada sahaya giren bir taraftar Fernandes'e tekme attı. Bunun üzerine oyun yaklaşık 2 dakika durdu. Sonrasında bu oyuncuya tekme atan Almeida ve Motta, kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele Kasımpaşa'nın 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

<< Önceki Haber Kasımpaşa - Beşiktaş maçı özeti! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER