Kasımpaşa - Beşiktaş maçında üç gol var! Maçın Sonucu

Kasımpaşa ile Beşiktaş, Süper Lig'in 15. hafta maçında karşılaştı. Maçın sonucu: Kasımpaşa 2-1 Beşiktaş

Kasımpaşa - Beşiktaş maçında üç gol var! Maçın Sonucu

Süper Lig 2013-2014 sezonu 15. hafta karşılaşmasında, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda, Beşiktaş ve Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Kasımpaşa, Beşiktaş'ı 2-1 yenerek rakibi ile arasındaki puan farkını açtı ve zirve yolunda önemli bir galibiyet aldı.

Beşiktaş karşılaşmaya kalede Tolga, defansta; Motta, Sivok, Ersan Adem, Serdar Kurtuluş orta sahada; Hutchinson, Fernandes, Necip forvette ise Oğuzhan, Almeida ve Olcay 11'i ile başladı.

Kasımpaşa kalede Isaksson, savunmada; Sancak, Donk, Yalçın, Orhan orta sahada; Castro, Scarione, Kerem forvette ise Viduez, Malki ve Halil Çolak 11'i ile sahaya çıktı.



MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-3. dakikada Beşiktaş öne geçti. Bu dakikada Kasımpaşa savunmasının uzaklaştırmak istediği topu kapan Oğuzhan, sola kaçan Olcay'ı gördü. Genç oyuncu, daha sonra daha müsait durumdaki Almeida'ya çıkardı. Portekizli golcü, takımını öne geçirdi: 1-0.

-9. dakikada Beşiktaş etkili geldi. Olcay'ın pasında topla buluşan Almeida, daha müsait durumdaki Fernandes'i gördü. Bu oyuncunun vuruşu kalecinin ellerinde kaldı.

-16. dakikada Malki'nin kafayla indirdiği topla ceza alanı içinde buluşan İbrahim Halil, kötü vurunca takımını bir golden etti.

-33. dakikada Oğuzhan'ın pasında topla buluşan Almeida'nın sert şutu yandan auta çıktı.

-40. dakikada Beşiktaş etkili geldi. Bu dakikada Donk'un büyük hatasında topu kapan Oğuzhan, cezaalanına gönderdi. Olcay'dan önce araya giren Orhan Şam, tehlikeyi uzaklaştırdı.

-Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadelenin ilk yarısı Beşiktaş'ın 1 - 0 üstünlüğü ile sona erdi.

-47. dakikada Halil Çolak'ın attığı golle Kasımpaşa 1-1'lik eşitliği sağladı.

-71. dakikada Scarione'nin attığı golle Kasımpaşa 2-1 öne geçti.

<< Önceki Haber Kasımpaşa - Beşiktaş maçında üç gol var! Maçın Sonucu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER