'Katliam gibiydi!'

Fenerbahçe’nin Çek oyuncusu Michal Kadlec de Trabzonspor deplasmanında yaşanan olaylarla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

'Katliam gibiydi!'

Son dönemde oynadığı başarılı oyunla kalitesini gösteren Michal Kadlec, pazartesi günü Trabzonspor deplasmanında yaşanan olaylarla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Skorer'in haberine göre, takım arkadaşı Dirk Kuyt gibi ülke basınına konuşan sarı-lacivertli futbolcu yaşanan olayların kendisini çok şaşırttığını söyledi. Kadlec, “Yaşananlar adeta katliam gibiydi. En çok kalecimiz Volkan Demirel etkilendi. Çünkü arkasındaki taraftarlar ona rahatça ulaşabiliyorlardı. Sahaya her türlü şey atıldı. İki el büyüklüğünde bir taş gördüm. Gerçekten olaylar çok büyüktü” dedi.

"KENDİMİ BULUYORUM"

Kişisel performansıyla ilgili soruları da yanıtlayan Michal Kadlec son haftalarda şans bulmaya başladığını ifade etti. Sivasspor, Kasımpaşa, Elazığspor ve Trabzonspor maçlarında forma giyen Çek futbolcu şunları söyledi:

“Tekrar futbol oynamaya başlamak mutluluk verici. Uzun süredir oynamamış olmanın verdiği sıkıntılar olsa da kendimi bulmaya başladım. Takım arkadaşlarım da gayet iyi oynadığımı söyleyerek beni övdüler. Şans bulabilmek çok önemli. Çünkü bu sizin milli takımdaki durumunuzu da etkiliyor. Örneğin takım arkadaşım Yobo, Nijerya’daki yerini kaybetmemek için gitti. Bundan sonra da istikrarlı bir şekilde oynamak istiyorum.”


Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER