'Kimse bizi sahipsiz sanmasın'

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, kurallar gereği Fenerbahçe Ülker maçında sahada olacağını söyledi.

'Kimse bizi sahipsiz sanmasın'

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, kurallar gereği Fenerbahçe Ülker maçında sahada olacağını söyledi.

Türkiye Basketbol Ligi 20. hafta maçında Anadolu Efes'e deplasmanda 77-75 mağlup oldukları karşılaşma sonrası Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman açıklamalarda bulundu. Maçın son çeyreğinde yoğun itirazdan dolayı 2 teknik faul sonrası oyundan diskalifiye edilen Ergin Ataman, "Galatasaray takımının yapmış olduğu mücadele, oynadığı basketbolu 7 kişiyle son saniyeye kadar Avrupa'nın en iyi takımına en iyi koçuna karşı oynadığı oyunu manşete taşımazsınız, Ergin Ataman atıldı dersiniz." diyerek şunları söyledi:

"Neyse ki buradan şunu söylemem lazım, kurallar gereği ikinci teknik faulü aldım. Erceg ribaunt aldığında maç 1 sayıydı üst üste üç tane sert faul yapılmasına rağmen hakemlerin çalmaması çok ağırdı ve ben de itiraz ettim. Kurallar gereği Fenerbahçe maçında sahadayım, atılmadım. Onu belirteyim.

Bugün bütün oyuncularımla gurur duydum, hepsi çok büyük efor sarfetti. Anadolu Efes, malum Türkiye Kupası şampiyonu. Türkiye'nin herkesin desteklemiş olduğu iyi basketbol oynayan bir takım. Efes'li gençleri de kutluyorum. Biz de Galatasaray olarak sezon sonuna kadar bütün olumsuzluklara rağmen tüm maçlarda gücümüzü göstereceğiz. Hakemlerle ilgili konuşmak istemiyorum."

KEREM GÖNLÜM: KİMSE BİZİ SAHİPSİZ SANMASIN

Galatasaray Liv Hospital'in başarılı basketbolcusu Kerem Gönlüm ise "Maça çok güzel başladık. İki takımı da tebrik ediyorum. Hayatımda hiçbir zaman hakemin ardından konuşmadım. Emeğimize yazık oldu. Kulüp olarak zor günler geçirdiğimiz doğru ama herkes şunu bilsin ki biz mücadelemize devam edeceğiz. Kimse bizi sahipsiz sanmasın." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber 'Kimse bizi sahipsiz sanmasın' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER