Klopp ve İlkay'dan Galatasaray yorumu

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Borussia Dortmund'un önemli isimleri çekilen kurayı yorumladı.

Klopp ve İlkay'dan Galatasaray yorumu

Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jürgen Klopp, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup eşleşmelerinin belli olmasının ardından D Grubu'nda iyi tanıdıkları eksi dostlarla ve kendileri için yeni isimlerle karşılaşacaklarını söyledi.

"EN İYİ ARSENAL'İ TANIYORUZ"

Klopp, kulübün internet sayfasında yer alan açıklamasında, kura çekiminden önce herhangi bir takımı temenni etmediklerini ve kurayı geldiği gibi kabul ettiklerini belirterek, "D Grubu'nda iyi tanıdığımız eski dostlara ve bizim için yeni yüzlere karşı oynayacağız. Ben Anderlecht'te ve İstanbul'da da hiç maça çıkmadım" ifadesini kullandı.

Cumartesi günü rakipleri hakkında bilgi toplamaya başlayacaklarını vurgulayan Klopp, en iyi tanıdıkları takımın Arsenal olduğunu vurguladı.

"BENİM İÇİN ÖZEL BİR ŞEY"

Borussia Dortmund'un oyuncusu İlkay Gündoğan ise Arsenal'ın uluslararası düzeyde en iyi takımlarından biri olduğunun altını çizerek, "Bu maçlar, bizi ve Dortmund taraftarını Alman Milli Takımı'nda forma giyen bazı oyuncularla buluşturuyor" dedi.

"Türk kökenli olmamdan dolayı bir Türk rakiple yapılan mücadeleler benim için özel bir şey" ifadesini kullanan Gündoğan, Anderlecht'in de kaliteli bir takım olduğunu kaydetti.

"İLGİNÇ RAKİPLER..."

Borussia Dortmund takımının kaptanı Mats Hummels de grupları geçeceklerin olan inancını dile getirerek, "Kurada, Galatasaray ve Anderlecht ile bizim kuşak için yeni ve özellikle ilginç rakipler çıktı" diye konuştu.

Dortmund Kulübü Sportif Direktörü Micheal Zorc, Arsenal, Galatasaray ve Anderlecht ve Dortmund'un bulunduğu grubun çok dengeli gibi göründüğünü ve heyecanlı olacağını belirtti.

Zorc, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal ile oynadıkları karşılaşmalardan dolayı deneyimli olduklarını ifade ederek, Borussia Dortmund'un özgüvenle bu zorlu grup karşılaşmalarına başlayacağını kaydetti.

Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçları için yapılan kura çekiminde İngiltere'nin Arsenal, Almanya'nın Borussia Dortmund ve Belçika'nın Anderlecht takımlarıyla eşleşti.

Skorer
<< Önceki Haber Klopp ve İlkay'dan Galatasaray yorumu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER