Lucescu ve Galatasaray için önemli gelişme

Galatasaray'la anlaştığı iddia edilen Rumen teknik adamın Brezilyalı forvet Adriano ve orta sahada oynayan Costa'yı önerdiği belirlendi.

Lucescu ve Galatasaray için önemli gelişme

Gelecek sezon Mircea Lucescu'yu takımın başına getirmeyi planlayan Sarı-Kırmızılı yönetim, Rumen teknik adamla temasa geçmiş ve olumlu yanıt almıştı... 

Shakhtar Donetsk'te büyük başarılar yaşayan ve bu sezon Ukrayna'da yaşanan iç karışıklıktan dolayı 10 yıllık macerasına son vermeye hazırlanan Mircea Lucescu'nun Galatasaray Yönetimi'ne "Çok fazla para harcamaya gerek yok" diye mesaj gönderdiği de ortaya çıktı.

İKİSİ DE ÇOK İŞ YAPAR

Galatasaraylı çok önemli bir isimle temas kuran Lucescu'nun "Adriano ve Douglas Costa da Ukrayna'dan ayrılmak istiyor. İkisinin de Galatasaray'a maliyeti çok yüksek rakamlar tutmaz. Ancak ikisi de Galatasaray'da çok iş yapar" dediği belirlendi.

TULUN BİZZAT İLGİLENİYOR

Keşfettiği Brezilyalı yıldızları Shaktar'dan astronomik fiyatlara Avrupa'nın önemli kulüplerine satmayı başaran Lucescu'nun Sarı-Kırmızılı takıma genç sambacılar da getirebileceği iddia edildi. Sportif Koordinatör Bülent Tulun'un lig bittikten sonra Rumen teknik adam ile bir araya geleceği Lucescu'ya resmi teklifi sunacağı iddia edildi. Rumen hocanın listesinde yer alan Luiz Adriano'yu Tulun'un da çok beğendiği ifade edildi. 25 yaşındaki Brezilyalı oyuincunun 2015 yılında sözleşmesinin sona ereceğinden dolayı bonservis ücretinde indirime gidilebileceği belirtildi. 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Douglas Costa için de tüm şartlar zorlanacak.
(Skorer)
<< Önceki Haber Lucescu ve Galatasaray için önemli gelişme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER