Messi için flaş iddia

Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi'nin takımdan ayrılacağı iddia edildi.

Messi için flaş iddia

Üst üste yenilgiler alan ve sezonu kupasız kapatma tehlikesi yaşayan Barcelona'da, performansıyla şaşkınlık yaratan Lionel Messi'nin takımdan ayrılacağı iddia edildi.

İspanyol gazetesi El Confidencial, PSG ve Manchester City'nin Arjantinli yıldızı kadrolarına katmak için yarış içinde olduğunu yazdı.

Haberde, Katalan ekibinin son olarak oynadığı Atletico Madrid, Granada ve Real Madrid maçlarında sahada adeta silinen oyuncunun aklının başka yerde olduğu ve kendisi için gelecek teklifleri düşündüğü ifade edildi.

Gazetenin kulübe yakın kaynaklardan edindiği bilgiye göre, 26 yaşındaki yıldız oyuncuyu imzalamaya en yakın takımın İngiliz devi Manchester City olduğu; takım için Messi'yle imzalamanın bir rüya olduğu belirtildi. Manchester City Başkanı Sheikh Mansour'un, oyuncunun sözleşmesinde bulunan 250 milyon Eurol'uk fesih bedelini ödemeye hazır olduğu ve Lionel Messi için de yıllık 25 milyon Euro'luk bir teklifte bulunacağı iddia edildi.

Beşiktaş büyük oynuyor! Gündemde Kaka var!

Öte yandan, Barcelona'ya yakınlığı ile bilinen El Mundo Deportivo gazetesi, yıldız oyuncunun kulüple sözleşmesini uzatmak için görüşmelere başladığını duyurdu.
<< Önceki Haber Messi için flaş iddia Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER