Messi sonunda dayanamadı

Barcelona’nın yıldızı Lionel Messi'den Ronaldo açıklaması..

Messi sonunda dayanamadı

Zurih’te düzenlenen törende Cristiano Ronaldo ve Andres Iniesta’yı geride bırakarak Ballon d’Or ödülünün sahibi olan Lionel Messi, geceye ve özel hayatına dair samimi itiraflarda bulundu.

France Football’a yaptığı açıklamalarda ödülü kazandıktan sonra yaptığı konuşmada rakibi Ronaldo’yu kutlamadığı için üzgün olduğunu söyleyen Messi, “O an için bir konuşma hazırlamamıştım, kafamda hiç hazır not yoktu ama Tito ve Abidal gibi unutmak istemediğim isimler vardı. Hatta Ronaldo’yu da adaylığından ötürü kutlamayı istiyordum ama o an heyecanıma yenilip bunları yapmayı unuttum. Bu konuda biraz üzgünüm.” ifadelerini kullandı.

Açıklamalardında kasım ayında doğan oğlu Thiago’nun kendisini ne kadar değiştiridiğini de anlatan Arjantinli, “Çocuğunuz olduğunda hayata eskisi gibi bakamıyorsunuz. Ben artık eski Messi değilim. Her baba gibi gecenin bir yarısı kalkıp oğlumu seviyorum. O sadece yemek yiyip uyuyan sakin bir bebek, bu konuda biraz babasına çekmiş sanırım” dedi.

Üst üste dördüncü kez Ballon d'Or ödülünü kazanarak ulaşılması zor bir başarı yakalayan Messi, 2012 yılı içerisinde 91 gol kaydederek efsane oyuncu Gerd Müller'in rekorunun da yeni sahibi olmuştu.
<< Önceki Haber Messi sonunda dayanamadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER