Mourinho o kulübü iki kez reddetmiş

Chelsea'nin Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho'dan flaş itiraf...

Mourinho o kulübü iki kez reddetmiş

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, geçmiş yıllarda Paris Saint-Germain'den aldığı iki teklifi geri çevirdiğini söyledi.

Fransız basınına açıklamalarda bulunan Mourinho, kulübün Katarlılar tarafından satın alındıktan sonra 2011 ve 2013'te kendisine iki kez teknik direktörlük teklifinde bulunduğunu doğrulayarak, bu teklifleri reddettiğini belirtti.

Paris Saint-Germain'den teklif almanın mutluluk verici olduğunu ancak kariyer planlamasında Fransa'nın bulunmadığını kaydeden 51 yaşındaki teknik adam, "2011'de Carlo Ancelotti göreve getirilmeden önce kulübün ilk tercihiydim. Ancak o zaman Real Madrid'in başındaydım. 2013'te Laurent Blanc ile anlaşılmadan önce de teklif aldım ama Chelsea'ye gitmeyi tercih ettim" ifadelerini kullandı.
Çalıştırmak istediği kulübün başında olduğunu vurgulayan Mourinho, "Paris Saint-Germain ile şampiyonluk yaşamak benim için bir meydan okuma değildi. Ancak zor bir lige sahip İngiltere'de şampiyon olmak herkes için fantastik bir başarıdır" değerlendirmesinde bulundu.

<< Önceki Haber Mourinho o kulübü iki kez reddetmiş Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER