Mourinho'dan Burak Yılmaz itirafı!

Real Madrid Teknik Direktörü Mourinho, turu geçmek için Galatasaray maçını kazanmaları gerektiğini, 2-1'lik skoru beğenmeyeceğini ve ilk maçta Burak'ın pozisyonunun penaltı olduğunu söyledi

Mourinho'dan Burak Yılmaz itirafı!

Başarılı teknik adam Jose Mourinho, Galatasaray ile oynadıkları ilk karşılaşmanın oldukça zor geçtiğini ve yarı finale çıkmak için ikinci maçı kazanmaları gerektiğini kaydetti.
    
Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, Şampiyonlar Ligi'nde yarın Galatasaray ile oynayacakları rövanş maçı öncesinde Türk Telekom Arena Stadı'nda basın mensuplarının karşısına çıktı.
    
Türkiye'ye gelirken neden dört kaleci ile geldiğini açıklayan Portekizli hoca, "Bir tane kalecimizin tek başına geride kalmaması ve takımla birlikte idman yapması için getirdik. Biz sakat futbolcularımızı da gittiğimiz deplasmanlara götürüyoruz. 

Daha önce Kaka'yı da götürmüştük. Daha iyi idman yapmaları için 4 kaleciyi de getirdim." dedi.
    
Levante maçında sakatlanan Pepe'nin son durumu hakkında da bilgi veren Mourinho, "Son maçta Pepe'nin Levante maçında bir sakatlığı vardı. Şu anda durumu şüpheli o yüzden yarını bekleyeceğiz. Yarın Albiol da oynayabilir. Albiol veya 

Pepe'nin oynaması bizim için fark etmez." diye konuştu.
    
Mourinho, BJK İnönü Stadı'nda yaptıkları idmanda oyuncuları ile bir toplantı yaptığını ve bu toplantıda ise 3 - 0 kazanan takımların bazen 3 - 0 sıfırda kaybedebildiklerini anlattığını bu yüzden bütün oyuncaları ile dikkatli olmaları konusunda konuştuğunu kaydetti.
    
Galatasaray'ın oyun taktiği için ise ünlük teknik adam, "Galatasaray Madrid'de ilk yarı arkada 4 kişiyle oynamıştı ikinci yarı ise 3 kişiyle oynamıştı. Rakibin değişik taktikleri üzerinde çalıştık ve oyuncularımla yaptığım ikinci toplantıda bunları onlara söyledim." şeklinde konuştu.
    
Yarın oynayacakları karşılaşmada stadın tamamen dolu olacağını bildiğini belirten Mourinho, "Yarın dolu bir stat var olacak. Biz dolu tribün önünde oynamayı seviyoruz. Bu taraftar işleri kültürle alakalı bir şey. Yarın çok seyircinin olması oyuncularımı memnun edecektir." ifadelerini kullandı.
    
Forvette yarın kimin oynayacağı ile ilgili ise Jose Mourinho, "Yarın forvette kim oynayacak bilmiyorum. Bunu sizinle paylaşmayacağım. Hem Higuain hem de Benzema çok iyi oyuncular." diye cevapladı.

Mourinho, Türkiye'ye kesinlikle kazanmak için geldiklerini ve 2 - 1'lik skorla yenilirlerse bile beğenmeyeceğini ifade etti.

Öte yandan antrenman öncesi özel bir televizyonda soruları cevaplayan Jose Mourinho, ilk maçta Burak Yılmaz'ın düşürüldüğü pozisyonla ilgili çarpıcı bir yorumda bulundu. Mourinho, Burak'ın pozisyonu için "penaltı" dedi. 

CİHAN

<< Önceki Haber Mourinho'dan Burak Yılmaz itirafı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER