Muslera Barcelona yolcusu

Transfer dedikodularında adı sıklıkla büyük kulüplerle anılan Uruguaylı file bekçisine Katalan ekipten ilk teklif geldi.

Muslera Barcelona yolcusu

Katalan ekibi, sezon sonunda kulüple bağlarını kopartacak olan Victor Valdes'in yerine Uruguaylı file bekçisini getirmek için ilk adımı attı. Katalan devinden Güney Amerikalı kaleci için gelen ilk teklif ise 17 milyon avro. Ancak tecrübeli kaleciden bu kadar kolay vazgeçmek isteyemen 'Aslan' ilk teklifi kabul etmedi. Barcelona'nın ikinci bir teklifle Cimbom'un kapısını çalması bekleniyor.

Barcelona'nın, Muslera'nın menajeri Fonseca ile bir araya gelerek 5 yıllık cazip bir sözleşme önerdiği bildirildi. Uruguaylı kaleci için ısrarlı olan İspanyol ekibinin, Galatasaray'a 20 milyon euro bonservis teklif edeceği öğrenildi..

MUSLERA: BANA GURUR VERİR

Galatasaray'la 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan Muslera, Barcelona'dan kendisine henüz resmi bir teklif gelmediğini belirtirken, İspanyol ekibine yeşil ışık yaktı. Uruguay basınına konuşan başarılı eldiven, Messi gibi bir yıldızla aynı takımda forma giymenin kendisine gurur vereceğini belirterek, "Valdes'in ardından Barcelona kalesini korumak bir rüyanın gerçeğe dönüşmesi olur. Ancak ben halen Galatasaray'ın kalecisiyim" ifadelerini kullandı. Muslera, Galatasaray'da çok başarılı geçen bir sezonu geride bıraktığını sözlerine ekledi.

GALATASARAY'IN B PLANI

Olası bir ayrılık durumundaysa Galatasaray'ın B planı hazır. Trabzonspor'da forma giyen Onur Kıvrak ile bir süredir ilgilenen Cimbom, Muslera'nın satılması durumunda ilk olarak Bordo-Mavililer'in başarılı kalecisine yönelecek. Geçtiğimiz sezon Burak Yılmaz'ı serbest kalma maddesi yüzünden 5 milyon avroya Galatasaray'a kaptıran Trabzonspor, 25 yaşındaki kalecinin serbest kalma maddesini 4.5'tan 7.5 milyon avroya yükseltmişti.
Başkan Ünal Aysal, daha önce yaptığı açıklamalarda Fernando Muslera ve Burak Yılmaz için gelecek teklifleri değerlendireceklerini pek çok kez dile getirdi.
<< Önceki Haber Muslera Barcelona yolcusu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER