Mustafa Denizli, Emre ile tartışan Emenike'yi bitirdi

Teknik direktör ve futbol yorumcusu Mustafa Denizli, Gaziantepspor maçında Emre Belözoğlu ve taraftarla tartışan Nijeryalı futbolcunun devre arasında takımdan ayrılacağını iddia etti.

Mustafa Denizli, Emre ile tartışan Emenike'yi bitirdi

Fenerbahçe - Gaziantepspor maçında Emmanuel Emenike ile Emre Belözoğlu arasında yaşanan gerginliğe, sarı lacivertlilerin eski teknik direktörü Mustafa Denizli çarpıcı bir yorum getirdi. Karşılaşma sonrasında Lig TV'de pozisyonu değerlendiren Denizli, Nijeryalı futbolcunun sezonu tamamlayamadan takımdan ayrılacağını iddia etti.

İşte Mustafa Denizli'nin Emenike sözleri:

"Emenike sezonu Fenerbahçe'de tamamlayamaz. Tecrübelerime dayanarak konuşuyorum, söylüyorum. Emenike devre arasında Fenerbahçe'den ayrılır. Emenike, Saracoğlu'nda artık oynayamaz. Yani rahat bir şekilde oynayamaz. Bunu çok iddialı bir şekilde söylüyorum. Selçuk İnan da ıslıklandı ama o Arena'ya çıkar ve yeniden rahatça oynayamaz. Emenike, Fenerbahçe'den ayrılacaktır. Bu Sow ve Diego tartışmasından farklı. Sow, Diego'ya cevap veriyor. Emenike, Fenerbahçe kaptanına laf söylüyor. O kaptanlık bandını takanın sana laf söyleme hakkı var. Emenike orada sadece 'Tamam kaptan' diyebilirdi. Fazla üzerine gitmek istemiyorum ama gelirken geliş imzası varsa o hareket gidiş imzasıydı."  
<< Önceki Haber Mustafa Denizli, Emre ile tartışan Emenike'yi bitirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER