'O ayaklar futbolcu ayağı değil'

Rıdvan Dilmen, Leverkusenli Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

'O ayaklar futbolcu ayağı değil'

Rıdvan Dilmen, Leverkusenli Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'ın TFF'ye 'sakatlıklarını belgelemek için gönderdiği MR'ların sahte olduğunu iddia etti.


NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Milli Takım'ın masaya yatırıldığı %100 Futbol programında Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak hakkında çarpıcı bir iddiada bulundu.

Dilmen, Fatih Terim'in sorunu çözebileceğini  belirterek "Bu oyuncuları Fatih Hoca, Milli Takım'a aldığı halde gelmediler. Hoca, sorunu çözer ama oyuncular da çakma MR göndermeyecek, 60 yaşında adamın MR'ını yollamayacak. Futbol Federasyonu doktorları diyor ki, bu MR oyuncuların değil. Sporcu ayağı değil bu diyorlar. Birinci ağızlardan söylüyorum ben. Bu çocukları biz de kazanmak isteriz ama olaylardan, kavgalardan sonra madalyonun bu yönüne de bakmak lazım. Çağrılmalarına rağmen sakatız deyip gelmediler. Salı oynayamayıp Pazar oynayamayacak sakatlıklar vardır ama sahte MR olmaz. Ciddi bir mesele bu. Bana bunu resmi kişiler söyledi. Basın toplantısı yapılıp bunların açıklanması lazım" ifadelerini kullandı.
<< Önceki Haber 'O ayaklar futbolcu ayağı değil' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER